Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
A sebességgel való vezérlést azért nem tartottam előnyösnek, mert ha egy meredekebb gátoldalon akarok felmenni lendületből, akkor ugye ott drasztikus a sebességcsökkenés ami azt eredményezné, hogy egyszerre kéne váltania 3-4 sebességet is ami nem éppen szerencsés, főleg hogy a váltáshoz ugye hajtani kell.
Ebből ugye az is jön, ha lejtőn engedem gurulni, ő már pakolja a sebességeket, de én közben nem tekerek tehát amint rálépek azonnal 3-4 sebességet kéne megint átdobnia a váltónak ami nem túlzottan egészséges.
A másik gondom meg az, hogy pénzem erre októberben lenne, de akkor jön majd a szalagavató, érettségik majd tehát időm nem nagyon lenne rá, utána meg kitudja merre visz a sors és valszeg nem is tudnám használni a kerékpárt :/
szóval majd marad a monitor mögötti tér megvilágítása

-
Danex
addikt
Hát nem a sebességet akartam, hanem a pedál fordulatszámát és ha az eléri a megadott értéket akkor a szervo húzzon a bovdenen azaz váltson.
De több dolog miatt is inkább elvetettem ezt a tervem( ugye van, hogy nem mindig tekerünk... és ha picit pihentetem a lábam lejtőn vagy ilyesmi, akkor ugye elkezdene visszaváltani az alacsony (0rmp) miatt... ezt végülis meg lehetne oldani hogy ha 10alá esik az RPM akkor ne váltson, de a másik talán, maga a kerékpárom, hogy nem mindig tökéletes a váltás és azt a gép nehezen érzékelné. Ha meg lemerül az elem akkor meg nézhetnék az egysebességemben
)(de a monitor háttér megvilágítása viszont már régóta tetszik), szóval később azzal fogom foglalkozni.
-
Danex
addikt
Teszem azt egy automata kerékpárváltóhoz nekem kéne az alap, egy szervóvezérlő shield, egy mágneses szenzor amivel majd a pedálozás számát mérem, és 2 szervó motor a váltórészhez?
Egy ilyen leprogramozása egy mondhatni abszolút amatörnek van esélye?

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- OpenMediaVault
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Asztrofotózás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)