- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789
üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789
üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
DarkByte
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
DX jellemzően 1 hónapos átfutással postáz itthonra. De volt már hogy több mint 2 hónapot vártam dolgokra (készletünk sem volt, kínai új év is közbe jött, ilyesmi). Csak tippelek de valószínűleg úgy tudnak ingyen postázni hogy konténer mennyiségekben küldik az árut és be kell várniuk amíg egy-egy ilyen konténer megtelik, csak utána szállítják ténylegesen.
Szóval türelem az kell hozzájuk, de az olcsó árért cserébe szerintem belefér

-
DarkByte
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
Sajnos az elsőre nem tudom a választ. Én akárhol néztem 1,5x-es szorzóval ment a dolog a DX-es árakhoz képest. Plusz még a posta költség is. Nekem elég egyértelmű volt hogy a DX-ről rendelem be.
A Freeduino is Arduino, csak saját magad is összeállíthatod otthon mert a NYÁK rajz és alkatrész lista szabadon hozzáférhető a projekt oldalán, illetve mivel a nevet sem vitték tovább teljesen szabadon módosítható, gyártható. Mint végfelhasználó nem látsz különbséget a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi