Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz CactuS #960 üzenetére

Kocsi már megvan 2-3 napja. NEm is kocsi. Kész wagon :C
    Fishing boathoz sok gilda star kell. Annyim nincs. Előtte még nagy kiadás volt Auróriás befoglalás után a nagy farmház. Az meglett még a start napján: Sajna picit ki kellett kerekítenem AH-ból a kőkészletet, mert alulterveztem. Azigen drága mulatság lett. 100-150 gold körüli minusszal zártam a szép új láda nyitogatós tesztet is. Elsőre lett 2 fa, negyedikre egy. Egyik se lett villamos. 3 láda nem hozta az árát. Ja meg küldtem 250 bricket és 500raw stonet a várfal projektbe. Mer' gazdag voltam és megtehettem hogy drágáé' veszem amikor kéregettek. Egyikről se kaptam visszajelzést, hogy kösz vagy megérkezett.. :DD

(#961) CactuS
    Azonos szerveren jó lehet eg yúkj karakter. Ha megszalad, akkor lehet több szájba önteni egyszerre a worker potit. Lehet így még jó befektetés a karakter slot vásárlás is. Meg alibitevékenységre egy másik kontinenses szerverre is be lehet dobni a csicskákat. Napi belépésre 5 loyality token, három naponta 4-5k LP költeni. Kis időráfordítással hozza a havi díjat Apexből. A credit meg közös (az LP és token, meg gold az kontinensek közt nem)

Új hozzászólás Aktív témák