Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz CactuS #1010 üzenetére

Az ágyú még nem olyan genyaság. Ha vsizont leeresztik a horgonyt, akkor onnan azt csinálnak a hajóddal amit akarnak. Nem tudod levédeni és ami még nagyobb baromság ettől még valamennyire mozgatható a hajó. Kijebbvonszolják a kikötőtől a hajót és kinyírnak a pakkjaidért. Halászhajó+1 clipperrel egyszer elintéztek így. Mondjuk rossz ívben is fordultam így menetirányban volt a móló végén a hajó. Úgy könnyebb.
    Ha többen vagytok akkor annyira nem gáz. Az ágyú annyiban szar, hogy szerintem bárki is használta az őrök mellett, akkor is támadni fogják ha már elhagyta a helyét. Épp a hajókra az őrök is iszonyat keveset sebeznek. Láttam olyat hogy két őr kb negyed órát lőtte a halászhajót. A tulaja közben mindent kipakolt, picit még szöszölt és simán elhúzott vele. A fele alá se ment le az "élete" a bárkának.

edit: ja, meg az ütközésnél sérüljön az "áldozat" gépe. Ha oldalbakapnak, akkor többet, ha csak a "lökhárító" koccan, akkor kevesebbet. Aztán álljanak be! Belehajtasz ötször bő gázzal aztán kiégnek a francba :DD

Új hozzászólás Aktív témák