Hirdetés
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Szép, remélem van másik nézet is és nem kell a karakter tarkóját figyelnem miközben átcammog a világ másik felére
Egyetértek egyébként hogy ha egy ilyen elé leülsz az már szinte felhívás válóperhez
RPG fan: 35 éves korodig ne nősülj -
M3Ny3'T
senior tag
Hát igen, ez tényleg az összes részre jellemző volt. A 3 a v12-es patch után is durván bugos volt, szerencse, hogy pár jóember csinált még egy rakás nem hivatalos patchet és utána már majdnem teljesen hibátlan lett.
Grafika: Hát igen, a 3-nak a motorja még a mai napig jól szuperál (amennyiben jól sejtem, hogy ez még a 3-ét használja
).
-
törölt tag
a zene jó, a táj jó, a grafika jó, a játék is jó lesz szerintem
-
boeing
őstag
Hm szép,csak el ne bénázzák.
-
megint én
őstag
Szerk, Ez nem tudom hogy jött ösze, képet szúrtam be, de nem jelenítette meg. Szerk gombra kattintva meg új hsz-t hozott létre...
-
megint én
őstag
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Ja-ja, az a fránya heyesirás nem megy...
Amúgy, de itt is lesz ilyen dávid és góliát harc, de semmi sem lehet tökéletes! :S
Emlékszem még az előző gothicokban is olyan lenyűgöző, és misztikus tályak voltak, hogy végigfutott a hátamon a hidegrázás... Teljesen bele lehetett élni magad a misztikus érzésbe! Főleg úgy 10 óra intenzív gameplay után -
Gude
senior tag
Nagyon szép.
-
Thome
veterán
Jól néz ki, de hagyjon békén, tps, felejtős.
-
megint én
őstag
Eszméletlen szép!!!
Micsoda tály, micsoda hangulat...
Ja, meg a zenéje sem piti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W