Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I. #16 üzenetére
Kikérem magamnak...A 11 évesek előtt nem akarok beégni.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Kvelstadt #18 üzenetére
Nekem megvan minden Nintendóm, jól megférnek a többi konzol meg a PC mellett. A Nintendó nem gyerekes, legfeljebb jobban megcélozta a platform játékok kedvelőit, ahogyan engem is. Kevés olyan platform van amelyiken hasonló játékok vannak, ezért hoztam fel példának a DOOM - ot hogy nem csak az a játékstílus létezik.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #16 üzenetére
Azért megnézném ahogy egy tíz éves gyerek végig tolja valamelyik Zeldát
Sokakban ez a játék úgy él mint egy könnyed kis mese.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #14 üzenetére
Csak afféle poénnak szántam. Én is játszok DOOM - mal, Battlefielddel, Resident Evillel.
-
Silεncε
őstag
Aranylemez? Nem inkább aranycartridge?
-
Eddig 4 féle nintendo konzolot vettem zelda miatt és egyiket sem bántam meg. Az ötödik is zelda miatt lesz és nemhiszem hogy most fog csalódást okozni a cím.
-
kolopele
nagyúr
A Zeldák azon kevés játékok közé tartoznak, amelyeket nem csak egyszer játszottam végig majd feltettem a polcra hogy na ez is megvolt.....Ezek mind egy-egy gyöngyszemek a mai napig, amelyeket még most is előveszek a sok ocsmányul összerakott AAA - s címek idegeskedései után
-
kolopele
nagyúr
Csak itt lenne már végre a kezemben!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Kutyát leülteted majd elé?
-
Sirandrish
legenda
Csak egy picit várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest