- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I. #16 üzenetére
Kikérem magamnak...A 11 évesek előtt nem akarok beégni.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Kvelstadt #18 üzenetére
Nekem megvan minden Nintendóm, jól megférnek a többi konzol meg a PC mellett. A Nintendó nem gyerekes, legfeljebb jobban megcélozta a platform játékok kedvelőit, ahogyan engem is. Kevés olyan platform van amelyiken hasonló játékok vannak, ezért hoztam fel példának a DOOM - ot hogy nem csak az a játékstílus létezik.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #16 üzenetére
Azért megnézném ahogy egy tíz éves gyerek végig tolja valamelyik Zeldát
Sokakban ez a játék úgy él mint egy könnyed kis mese.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #14 üzenetére
Csak afféle poénnak szántam. Én is játszok DOOM - mal, Battlefielddel, Resident Evillel.
-
Silεncε
őstag
Aranylemez? Nem inkább aranycartridge?
-
Eddig 4 féle nintendo konzolot vettem zelda miatt és egyiket sem bántam meg. Az ötödik is zelda miatt lesz és nemhiszem hogy most fog csalódást okozni a cím.
-
kolopele
nagyúr
A Zeldák azon kevés játékok közé tartoznak, amelyeket nem csak egyszer játszottam végig majd feltettem a polcra hogy na ez is megvolt.....Ezek mind egy-egy gyöngyszemek a mai napig, amelyeket még most is előveszek a sok ocsmányul összerakott AAA - s címek idegeskedései után
-
kolopele
nagyúr
Csak itt lenne már végre a kezemben!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Kutyát leülteted majd elé?
-
Sirandrish
legenda
Csak egy picit várom
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megérte a rengeteg várakozás, innentől semmi akadálya nincs már annak, hogy a boltok polcaira kerüljön a játék.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest