- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Az arany fekete nagyon szép, de azt én sem értem, miért hanyagolják a piros hátlapot. Ez a zöld és narancs szín nagyon taszító nekem, az elődmodell(ek) pedig odapirított(ak) pirosban szerintem.
-
pixter
újonc
Az ára változó lesz. A Lumia 930 Jelenleg Európán belül Svájcban kapható a Media Marktba kártyafüggetlenül 499 CHF
A digitec.ch ennél olcsóbban adja cirka 379 Svájci Frankért.
Ausztriába becslések szerint 2015.04.28. án jön mind a 2 változat a Fehér és a Fekete arany is, megközelítőleg 380-400€ között
Magyarországra valószínűleg a becslések szerint Július közepén várható, természetesen horribilis összegé 165 000-220 000 HUF között fog mozogni (Persze ez a szolgáltatókon is múlik)
Németországon belül szintén akkora várható amikor Ausztriába megérkezik a Lumia 930as
A Lumia 830as már elérhető, egyenlőre csak Fekete/Arany színbe a német amazonon 299€ körül mozog az ára.
Az USA-n belül a Lumia 930as kártyafüggetlenül 499$-nál mozogm
A Lumia 830as kártyafüggetlenül 370$ -ért van árazva. -
embe
nagyúr
"szoval ha egy teszt rendszer nem jelenik meg, akkor biztos a vegleges sem fog. "
Én ezt nem írtam.
Igen tudom, hogy a 930 és az Icon ( ami nem a 930? ) nem kapta meg korábban, és most sem.
Ígérgetés van.
~ 5 év droidozás után vettem meg ezt a telót. Ott megszoktam ez idő alatt az üres ígérgetéseket.
A NOKIA/Microsoft miért lenne különb? -
mekker
őstag
Kövezzenek meg, de a fekete-arany nagyon jól néz ki.
-
zombinyul
addikt
Kifejezetten szepek, bar nalam egy telefonra az arany szin mar kisse sok, hasznalni nem hasznalnam. De tenyleg szepek.
-
JackFeryll
őstag
válasz
tomboy0013 #45 üzenetére
Sajnos csak fekete van a Telenornál, de előfizetéssel nekem sokkal olcsóbb szolgáltatótól így nincs sok opcióm.
(ezzel a fekete anodizált alu kerettel nem tudok megbarátkozni) -
gerii
addikt
válasz
tomboy0013 #45 üzenetére
Az hogy? Ja, 930 most látom. A 830 viszont csak feketében van, hogy vesszenek meg.
-
tomboy0013
veterán
válasz
JackFeryll #43 üzenetére
Nekem T-s fehér van.
-
JackFeryll
őstag
Én meg azt várom, hogy a szolgáltatóknál lehessen már rendelni a feketén kívül más színt is ...
-
Tomi_Ohl
veterán
Így, hogy csak a keret arany, egész jól néz ki, főleg a fekete hátlapos.
-
willope
tag
Ha már nokia és rajofon, akkor a sudár csájeknak ez való:
Azt mehet a ramazúri a soron. -
Dhampir
félisten
Jól mutatna mellette:
-
embe
nagyúr
Ne ezt jelentse be, hanem azt hogy lesz-e rá W10! Az utóbbi napok hírei alapján ugyanis nem biztos.
-
drfedayn
tag
Az arany fekete nagyon bejövős a sukár mindenit
-
batai15
félisten
Amúgy nem csúnya.
-
Nagyon jól néz ki.Biztosan sikeres lesz.
-
Ezekiel Ston
senior tag
hádikmán hátmán megyek és vézsék édjét dézsvír...
Egyébként rajság ide vagy oda, áz áránynák ára ván s ha már kamuaranyat raknak rá és jól is néz ki akkor is megvevős lesz..
Nekem majd ha lesz zenfone 2 itthon normálisban akkor biztos hogy aranyszínbe lesz... -
falijja
őstag
Szerintem nagyon szépek...jobban kéne mint egy sima átlagos unalmas fekete..
-
HaJózsi
aktív tag
*sóhaj*
Mindig van lejjebb... -
BobTail
őstag
Van normális kreatív is, nem tudom, hogy miért ezt az ocsmány paintes verziót szúrták be a cikkbe:
Amúgy volt szerencsém élőben látni mindkettőt, a fekete arany nagyon elegáns, egyáltalán nem giccses, rajos, hivalkodó. A fehérről már nem lehet ezt elmondani, az nagyon csajos lett a lakkozott hátlappal, de azért az is jól néz ki.
-
válasz
fornettisuti #25 üzenetére
Ha jól tudom volt egy cikk róla hogy már nem lesz, de szerintem várjuk ki a végét, talán a wp 10 után kapunk egyet.
-
fornettisuti
veterán
Van arról valakinek infoja, hogy a 1020 kap-e nagy tesót (fényképezés szintjén) vagy az a vonal kifújt?
-
moleculez
veterán
Fekete-arany tetszik, szerintem elegáns.
-
rnyk
tag
Nagyon raj de volna meg otletem! Pl arany lehetne az elolapon NOKIA felirat meg a kapacitiv gombok is
-
domos
senior tag
Szóval ha egy telefon szegélye aranyszínű akkor már az egész telefon az? Érdekes.
-
razzorr
őstag
Én már csak azt nem értem, hogy a képen a 930-ason miért 8:30 az idő
-
Szerintem az arany 930-as ocsmány és semmi értelme nincsen. Inkább csinálnának pirosat vagy lilát a zöld meg a narancs mellé mint különlegesség.
-
C$abi
aktív tag
Egyszerűen csudálatozsan néznek ki ezek a telefonok. Úgy érzem, azonnal kell egy, hogy tudjak vele rajulni a tesáim előtt. Nagyon fog passzolni az AirMax-emhez és a tejfölszőke, seprű alakú hajamhoz. De akkor most mi legyen az arany ötessel?
-
totj80
tag
Már rég lehet kapni Svájcban, elég érdekes,hogy majd lesz euban,na mindegy, ja és olcsobb mint a sima.
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem az arany fekete 830 krva jól néz ki. Itt még sikerült elég ízlésesen megcsinálni, nem úgy, mint itt.
-
gerii
addikt
Inkább a T árulná a 830-at ezüstben is...
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Én valamelyik nap egy plázában láttam a vitrin mögött egy teljesen arany ájfónt. Arab olajsejkeknek pecsétgyűrű mellé kötelező darab
-
Jók ezek. Nem értem miért csak a Samsung stricimobiljait lehet árulni
-
tomboy0013
veterán
Nagyon szép aranykerettel a 930, bár ezüsttel sem csúnya
-
no more
veterán
Ez a fekete-arany még képen is szörnyű...
-
foxymaci
senior tag
I have a lot of money yolo yolo swag swag ...
-
boncser
aktív tag
Így hogy csak a keret arany, szerintem annyira nem romás
Egész jól néznek ki. -
-
Воланд
titán
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
igen, win10-el jonnek az uj modellek.
-
A 930 utódja majd csak a wp10-el érkezik majd? Vagy lehet tudni bármilyen új infot? A 930 nem néz ki rosszul ezzel a színnel.
-
kolosanyi
veterán
Rajság van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Silent Hill 2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest