Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz Jhonny06 #199 üzenetére

Én mindig két kézzel fogom az iPadet, még gépelni is a két hüvelykujjammal szoktam. Mégpedig nem is lassan. :N Számomra valóban lehetne úgy fél-fél centivel keskenyebb a két hosszanti káva, de nem sokat számít.
    Tabletnél a kijelző, ami kiemelten fontos, és emiatt fogok megint normált venni, nem minit. Megkonzultáltam a családdal, megszokták a 60 dekát és a méretet is, viszont a legnagyobb kölök egyre többet netezget és olvasgat iPaden, úgyhogy a Flotta retinásítására gyúrunk a jövőben.

(#206) Stauffenberg
    Android szemszögből másolásról beszélni közröhely, nem igaz, hogy nem veszed észre... Amikor megvette a Google az Androidot, ezerrel másolták a BlackBerryt, Qwerty meg minden, mert az volt éppen sikeres. Aztán kijött az iPhone, és hirtelen hatalmas fordulattal azt kezdték másolni, beleértve a kijelző méretet. Majd kijött az iPad, és a Google elkezdett 10" táblagépeket nyomni. Erre jössz te, és másolsról beszélsz? OMFG
    A piaci sikerre vetődést már kommentálni se érdemes az eladott 100 millió iPad fényében. Ha az (OS-t erősen átkupáló, Google-t kipicsázó) Amazon nem lenne, "androidos" tabletből még 10 se ment volna el...

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák