Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nekem az Android mindig is egy beta verziós os állapotát tükrözte, az iOS ezzel szemben egy tökélyre csiszolt rendszer. Szubjektív véleményemet hallották
Öcsémnek mutattam tegnap este, h milyen is a most már több, mint 2,5 éves 5S-en netezni, eléggé le volt döbbenve
Lassan 5 hónapja használok iOS-t, de eddig semmi gondom nem volt vele, egyszer sem fagyott le, aki egyszer megismeri az általában többet nem nagyon fog mást használni, szerintem
-
Scholes9
nagyúr
válasz
California1 #1468 üzenetére
Nem csak onnan váltanak sokan
-
Scholes9
nagyúr
válasz
tittipecci #1465 üzenetére
Esetleg másik wi-fi hálózaton is érdemes lenne megnézni
Csak egy tipp
-
Scholes9
nagyúr
válasz
JohnnySmith #1109 üzenetére
Tuti tetszeni fog
-
Scholes9
nagyúr
válasz
mantequilla #877 üzenetére
Miért, ugyanaz a méretkategória netán? Majd, ha a Samsung is kijön egy 4-es mobillal, akkor az SE-vel lesz összehasonlítva. A színvonalat meg kifejthetnéd, hogy pontosan mire is gondolsz
-
Scholes9
nagyúr
válasz
ToniSoprano #267 üzenetére
Miért kellene a világ egyik legszebb telefonjának dizájnján változtatni?
Nyilván szubjektív, de nagyon sokak szerint ez így van. ha valami jól működik, akkor azon nem érdemes variálni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hericstamas #39 üzenetére
Remek meglátás, nekem is ez volt az érzésem a teszt végigolvasása után, nem véletlenül.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
mazsi1911 #101 üzenetére
Aki kis méretű, bivalyerős, gyönyörű dizájnú, könnyen zsebre rakható, megbízható oprendszeres, remek üzemidővel rendelkező okostelefont keres, annak ez elég egyértelműen különösen ajánlott
ToniSoprano: vicces, h pont az kapott ajánlott plecsnit, ebből is látszik, h teljesen mindegy mi van oda írva a teszt végére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest