Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz 4264adam #2543 üzenetére
Az még haggyán, nemrég raktam fel screenknightos kijelző védőt, minek a lényege hogy megszáradva egy szilikon /gumi szerűség felülete lesz. Ennek 1 hetet mondanak hogy teljesen kiszárad. Miután elég nagy MKX fanatikus vagyok pár alkalom után jelentősen száradt az anyag igaz 6s plus, de ezen kicsit könnyebb elvezetni a hőt a mérete miatt.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
Annyit próbáljátok meg ha nem tartjátok gázosnak, töltsétek le a mortal kombat X-et , nyomogassátok vagy egy órán keresztül és hagyjátok kihűlni a telefont. Azért ajánlom azt a játékot mert mástól még egyik telefon sem volt forróbb . A meleg segített az ismerősömén, azóta patyolat tiszta a képernyő . Karambol fehér
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz szilvaspet #2340 üzenetére
Akkor érdekel
-
D4ni
őstag
válasz szilvaspet #2335 üzenetére
Az nem fizetős?
-
D4ni
őstag
Nálam 6s plusnál is csinálja . Ami elég idegesítő , elkezd nagyon durván melegedni kedvenc játékunkban (mortal kombat) és utána mar csak annyit veszek észre hogy be-be lassulgat. No de kérem , másik oldalamon egy s7edge, annál nem tapasztaltam sosem ilyet, max fagyást
-
D4ni
őstag
válasz #03372544 #1877 üzenetére
Inkább azon van nálam a lényeg, hogy ha valami fontos dolog miatt hívnak minél előbb észre vegyem és vissza tudjak csörögj /írni. Van hogy a 10 órakor kerestek és délután 3 felé nézek rá a telefonra, mert 2. telefonként használom (amolyan céges)
Nyilván egyén válogatja
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz B-L-A-C-K #1875 üzenetére
Viszont ha elmulasztott értesítésed van ugyebár azt nem fogod észre venni, én speciel rendszeresen így járok. Otthon teszek veszek nem nagyon figyelek a telefonra, de az értesítési led felkelti a figyelmem.
-
D4ni
őstag
Mikor rám jött az iPhone láz mindenhol az SE-t kerestem , de sem az apr-ekben sem a szolgáltatóknál nem találtam azonnal . Végső lépésként kérdeztem meg mi a helyzet plus terén... És elhoztam ezt
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Jó lett az összefoglaló. Frappáns, stílusos, őszinte (főleg a z5C vasalós példa tetszett). Kilehet venni az íràsodból azt a pici neheztelést amit a 16gb tárhely erőltetése okoz. Hasonlóan gondolkodunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest