Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChoppR
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogyha nyomok egy fotót, akkor sokszor két képet készít a telefon?iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
ChoppR
tag
Sziasztok!
Az elmúlt 1 hónapban 5 tokot rendeltem Kínából. A mai napon kaptam meg az utolsó kettőt. Balról jobbra haladva. Eddig a bal szélső "Luxury Ultrathin Leather Soft Gel"-t használtam. Teljesen hétköznapi érzést kelt, de kényelmes és jó a fogása. 384 Ft volt. A mellette levő szilikon tok 209 Ft volt. A középső "Flip Leather Wallet Stand Case Cover"-től nem dobtam magam hanyatt. 795 Ft volt. Aki szereti ki-be nyitogatni, annak biztos tetszeni fog, de a hétköznapi netezés meg nyomkodáshoz kényelmetlen. A következő az "Ultra Thin Slim Retro Wood Grain Case Soft". Azért rendeltem, mert láttam itt a fórumban, és gondoltam majd mennyire király lesz. Persze 545 Ft-ot megért, de a tapintása sem kelt bennem semmi "fa" benyomást. A legnagyobb hibája, hogy egyszerre érkezett a jobb szélsővel a mai napon. A "Luxury Aluminum Metal Bumper"-ért 795 Ft-ot fizettem, de ez a tok valami eszméletlen király. Végre rendesen takar mindenhol, és a hátsó lapot úgy kell rátolni. Na erre a tokra már tényleg azt mondom, hogy minőségi, illetve tükrözi a külseje, hogy nem egy két forintos telefonról van szó.
Link:
Ebay-n így keressétek:
Luxury Aluminum Metal Bumper + Leather Phone Case Skin Cover for iPhone SE 6 6s[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
-
ChoppR
tag
Ki milyen navigációt használ? Melyiket ajánljátok a 4"-os kijelzőre?
-
ChoppR
tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
ChoppR
tag
válasz B-L-A-C-K #741 üzenetére
A szilikon tok lesz a hibás, mert ha leveszem, akkor kimegy a levegő az üvegfólia alól, de ha visszarakom, akkor mintha kicsit nyomná, és a sarkaknál látható, hogy elkezd levegősödni. Mivel a tok volt az olcsóbb, ezért kicsit megkurtítottam a sarkaknál ollóval, így már nem levegős, de persze nem is annyira szép
Tudnál ajánlani valami normális tokot, ami nem nyomja a fóliát? Lehet bőr is. Már annyira nem ragaszkodom a szilikonhoz, csak azért vettem, hogy legyen rajta valamiiPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
ChoppR
tag
Végre megvan a telefon!! 2 hétig vártam rá, de nem érkezett Dombóvárra, ezért felhívtam ma a kaposvári boltot. Ott egy db 64 Gb-s volt, és bár ezüstöt akartam először, végül nem vártam tovább és elhoztam az asztroszürkét (fekete ). Nagyon jó kis teló. Sokkal élethűbbek a képei, mint a régi 20,7 MP-s Z1C-mnek. Yupp!
Kértem rá üveg fóliát, de a sarkokban maradt egy kis levegő. Az eltűnik egy idő után?iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest