Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
-
wayne1
senior tag
Szolgáltatótól lett véve, nincs egy hónapos a készülék. Teljesen új SIM van benne.
Amúgy random jön elő a jelenség. Az előbb például telefonáltam háromszor és ebből két alkalommal jó volt, a harmadiknál már nem. Helyrajzi helyzettől független a probléma. Kérdeztem az egyik ismerősömet aki a Telekomnál dolgozik, hogy volt -e már valakinek hasonló panasza, de azt mondja hogy még nem hallott ilyenről. -
Titi76
aktív tag
Az iCloud azért pénzes mert eszi a net keretet. Ha van Wifi akkor persze nincs költség de wifi nincs mindenhol...
Drága forum társam Rambo: Emlékezz majd mit mondtál a leendő gyermekeddel és a fotózással kapcsolatban! ☺
De nem vitázni jöttem ide hanem tanácsot kérni. JB mokolással megoldható a BT küldés, megértettem. Csak egyszerűen nem fér a fejembe hogy 2016-ban miért nem tud egy csúcs telefon/rendszer egy ilyen alap dolgot gyárilag. Ugyan úgy azt sem értem hogy a jelenlegi Lumia930-am miért nem tud kommunikálni egy okos órával/eszközzel sem (1-et kivéve)! És még sorolhatnám a W10m hiányosságait...[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Titi76
aktív tag
Nem hiszem el. Tényleg csak úgy megy?!
Tudjátok adott egy átlag család: 1 gyerkőc 2 szülő. Kint vagyunk a játszótéren. Csinálok egy képet a gyerekről de szeretné az asszony is. Majd otthon átküldőm... Nálunk ez nagyon nem életszerű. Otthon már mással foglalkozunk. De van jobb is. Több gyereket fényképezek, majd oda jön egy másik anyuka hogy küldjem már át a képet. Csak BT jöhet szóba. A harmadik: még véletlenül sem szeretnék felhőbe tölteni és fizetni azért hogy megosszam valakivel aki mellettem van.[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
törölt tag
A korábbi droidos telefonjaim általában addig voltak gyári állapotban, amíg kivettem a dobozból őket. Rögtön pakolgattam a romokat, ilyen-olyan funkcióbővítő appokat, de végül valamiért elegem lett az egészből, és megvettem a Lumiát, amit nem kell csesztetni, hogy normálisan működjön. Mióta megvan az iPod Touch 6 mellette, amit egyrészt az iOS tesztelésére vettem, semmi nem késztet arra, hogy mókoljam. Jól működik, van 1-2 kis hülyeség benne (amikor egy iPhone 5 volt nálam pár napra, idegesített, hogy az adatforgalmat csak a beállításokban lehet ki/bekapcsolni), de bőven jó ez a rendszer gyári állapotában is.
(a következő telefonom iPhone lesz) -
B-L-A-C-K
titán
"Azért van akinek elég a gyári iOS JB nélkül."
Persze hogy van, inkább azok vannak kevesebben akiknek kell, nekem pont annyit ad az iOS amennyi kell, na jó talán lehetne egy 4G gyors ki/be kapcsoló, de más tényleg nem hiányzik. Ezért sem használtam sohase JB-t, és ezentúl sem fogok. Androidot pont azért is utáltam már mert annyi minden sz@rt lehetett állítgatni hogy állandóan azt b@sztattam, iOS-nél ugye ez megszűnt mert nincs sok lehetőség, de pont ezért is szeretem.
-
törölt tag
A beltérben készült képen is ugyanolyan közel van a gyerek, és soha nem használok közelítést.
Ettől függetlenül persze, ki fogom próbálni ugyanolyan körülmények között is, ugy az igazi az összehasonlítás.
Egyébként egyáltalán nem húztam le a kamerát, csak jeleztem hogy én ilyen különbséget vettem észre. -
AliasB
senior tag
Ahha értem. Nekem még nem volt almás telefonom csak megtetszett ez az SE és nem tudom érdemes lenne-e lecserélni a samsungom. Először biztos fura lenne de nem tudom meg tudnám-e szokni. Ez az SE a többihez képest egész jó árba van szóval azzal sincs gond.
Almánál is működik az, hogy PC-re dugom és látja meghajtóként a belső memóriát és tudok fájlokat másolgatni róla és fel rá? (Képek, zenék, dokumentumok)
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
Ja az nem az én képem hanem a mobilarénás tesztből van a kép. Ott írták, hogy elég zajos képeket készít és valóban. Lehet azért mert kevés az állítási lehetőség. Nekem jelenleg egy samsung van és annál is felüti a fejét a zaj ha kevesebb a természetes fény de legalább tudom állítani az iso értéket amitől szépen eltűnik a zaj kevesebb fénynél. Igaz egy picit sötétebb is lesz a kép de zajmentes ami jó. Automatán csak jó fényviszonyoknál használom.
Járj nyitott szemmel.
-
veterán
Az eredeti Spigen Neo Hybrid is szilikon+műanyag kombináció,persze van belőle fémkeretes is.
Azt is le lehet venni a szilikon belsőről,bár az igazi Spigen minősége messze a kínai copy-k felett áll.A keret marha feszesen rajta van,felrakni se túl egyszerű.Sokkal jobb műanyagból van,nem törik vagy kopik könnyen,a gombok se kiesős fajták.2x vettem ilyen másolat tokot (Verus és Spigen másolatok),de mind elnagyolt ócskaság volt.Inkább 6-8k-ért eredetit,de az tuti minőség,jól néz ki és biztosan védi a telót. -
B-L-A-C-K
titán
Van holtjátéka, de ez nem hiba, ez ilyen, illetve a kamera is zörög szinte minden iPhone-ba, de az is természetes.
Lune: Nekem megjelenés óta volt 6S, most nem olyan nagyon régen mentem vissza 5S-re, majd utána SE-re.
3D Touch-t, illetve a méret kivételével mondhatni ugyan az. Az ujjlenyomat olvasó lehet az elején idegesíteni fog nem olyan gyors, de szerintem hosszútávon kényelmesebb. Pl normálisan megtudod nézni az időt/értesítéseket, mert nem olyan gyorsa reakcióidőije, viszont jó, mert nem is olyan lassú mint az 5S, azaz pont optimális. Az aláírásomban lévő videón végén láthatod milyen különbsége van 5S-hez képest.
ToniSoprano: Más telefonjaim nem szoktak lenni, így ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
Ez a melegedés egyébként saját tapasztalataim alapján egy ilyen "anomália" az iPhone-oknál .
Öcsém i6S-e pl. alig melegszik, pedig ő játszik is vele rendszeresen, az enyém pedig mondjuk egy iCloud visszaállításnál, sőt, egy nagyobb program, mondjuk iGO vagy valamelyik Microsoft Office eszköz frissítésénél is tud érezhetően melegedni.
A korábbi generációknál (nálam akkor 5S volt, nála 5) pedig pont fordítva volt így,Egy ideig foglalkoztatott, hogy miért lehet ez, de aztán a felemás fórum - és teszttapasztalatok kapcsán inkább legyintettem rá, olyan ugyanis sosem volt még, hogy a telefon írta volna, hogy túl meleg a helyzet, pedig hagytam már én is nyáron a kocsiban a telefont.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest