- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #95561216 #14176 üzenetére
Nem bántásból írom hanem realitásból, hogy szerintem lassan adjátok fel az SE2-t mert szerintem már nem fog jönni.
3 és fél éve jelentették be, szerintem ezt a termékvonalat az Apple felszámolta.
Most az én érzésem szerint van még rá 5% esély hogy lesz folytatás, de ha jövő március környékén nem jön ki (2016.03. havi bejelentés az SE) akkor kb elkönyvelhető hogy nem is lesz. -
scyllarus
veterán
válasz #95561216 #14176 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mindenki a létező legkisebb modellt keresi a márkán belül. De igenis sokan vannak, érezhető hatása lenne a profitra. Plusz amúgy is lejtmenetben vannak, az árak emelkedőben, biztos lenne sok vásárló, aki a legolcsóbbat venné az új modellek közül. Lehet, hogy te vagy más nem ezen szempontok alapján vesz új telefont, de be kell látni, az Apple-nek nem érdeke most kiadni egy SE2-őt.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest