- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz
Winchester95 #1173 üzenetére
25%-kal gyorsabb hardver? Ha csak a geekbench-et nézed, a 7 Plus ~5500-at kap multi core-ban, a 8 Plus meg ~10200-at, az nem 25 százalék.
-
elekreg
tag
válasz
Az igaz, hogy több tekintetben is jobb a 8 Plus, de a 7 Plus is jó lesz még egy ideig, arra viszont érdemes figyelni, hogy mind a két fekete sérülékeny, emiatt volt nekem ezüst, majd piros.
Ha hosszabb távra tervezel, akkor érdemes lehet várni a 8 Plus-ra.
A Note 8 is jó, pláne ha a cerkát is kihasználnád, az van is raktáron több Telekom üzletben most is, ahogy a honlapon nézem. -
adise
őstag
válasz
8Plus 25% gyorsabb hardver, (gyakorlatban szerintem észrevehetetlen és az is lesz ,később ha a 7pluskevés lesz akkor a 8 plus is.)
-
elekreg
tag
válasz
Winchester95 #1159 üzenetére
Szia!
Nálam akadozik néhol a rendszer, az iMessage nem mindig mutatja elsőre a hosszabb üzenetek végét és eldobja néha az okosórát, valamint kilép néha az alkalmazásokból.
Többször is volt teljes visszaállítás, nem lett korábbi mentés visszahúzva, újként lett beállítva, olyan alkalmazás sem lett telepítve, ami problémát okozhatna, így jelentkeznek random a problémák. -
válasz
Én nem értem, nálam pl egyáltalán semmi.
Ja de egyszer volt olyan hogy a háttérkép nem fordult vissza landscape módból álló módba, csak az ikonok. Meg újabban azt vettem észre hogy a fitnesz karkötőm appja néha újra kell hogy csatlakozzon de kb ennyi. Ez utóbbi lehet az app új verziójának a bugja is.
-
norbi2010
őstag
válasz
Nem tudom a többieknél mik fordulnak elő, nálam 11.1 beta 2-őn 8 Plus-szon: szaggató animációk, berakad landscape módban, volt hogy újraindul és akkuidő sem volt acélos de az már nálam javult azért.
-
Sword
őstag
válasz
Winchester95 #215 üzenetére
Telefonos ügyf. szolg-on rendeld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest