Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ak76
senior tag
???
Majd ha elolvastad az eredeti felvetést,ami arról szól,hogy az idei I8 négy év múlva hogy,s mint fogja alázni az akkori nyolcvanezres droidot,és nem csak elolvastad,de meg is érted,akkor majd visszatérhetünk arra hogy nagyot akartam e mondani.
Amúgy szó nem volt róla hogy mennyibe kerül majd akkor egy i8,ahogy nem releváns az se hogy mibe kerül ma egy i5. -
whatwhatwhat
aktív tag
"Mennyi is egy 5s manapság? 30ezer?"
Kb annyi lehet. Egy 5s, ami nem csak hogy 4 éve jött ki, de valószínűleg konkrétan 4 éve gurult le a szalagról és azóta használatban van. Tehát a külseje minden bizonnyal nem 100%-os, ahogy az akksija se. Garancia nyilván nem jár hozzá. Tartozékok ha igen, akkor olyanok is. Meg még kitudja, milyen hátránya van az újhoz képest..
Nekem annyira nem vonzó az a 30k.
(#85) EclipseGT :
"Mondjuk nem csodálkozok rajta, hogy úgy érzik, semmit nem avult a teló, mert az apple 4 év alatt pakol annyi újdonságot a telefonjaiba, mint android oldalon 1 év alatt szoktak.
"
Najóóóóóóóó..... ez se így van azért, de jót nevettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged