Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Hát ő tényleg őszintén elmondja a frankót általában, pedig szinte a kezdetektől (talán első iPhone óta) kizárólag alma termékeket használ.
Telefon, laptop, tablet, pc, minden Apple nála.
Én az ő videói után voltam úgy vele, hogy az életben nem lesz semmim ettől a cégtől, mert ez a pofátlan mindenen spórolós, mindenért fizess hozzáállás... kösz, de kösz, nem.
Kicsit undorítónak tartom ezt a "mindent a felhasználókért" marketing rizsát, közben meg épp az ő véleményükre, igényeikre tesznek magasról. A lényeg, hogy az életedet is náluk költsd el. -
batai15
félisten
Mint írtam nekem is jelenleg se van. Ár érték arányban jó telefon de magától az iostől nem kell hanyatt esni. Jó meg fluid de például nekem hetente újra lel indítani mert van valami bug és ugyan kézre áll de a droid felepitse értelmesebb nekem. Szóval ha úgy van nekem spec nem okozna gondot vissza térni droidra nem rosszabb semmivel sem.
Elégedett vagyok jelenleg az se-vel de be kell látni hogy a csúcs szifonok kicsit le vannak maradva
Ettől függetlenül jó hasznalni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest