Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
telenornál garanciában cserélt telóla miért nincs újra 1 év garancia?
nem kellene arra is lennie?
-
xmad
őstag
válasz
-secret- #14195 üzenetére
király!
én akksi miatt küldtem vissza a telenorba, ők a telemaxhoz küldik, azt mondják ők nem javítanak hanem cserélik a telót.
legalábbis eddig mindenki aki telenorba küldte vissza cserélt telót kaptak.. ( mondták a telenorba)
ja és bő egy hét alatt megérkezett mindenkinek az új teló.. ( most decemberben is )
-
xmad
őstag
refurbished készüléktől miért ódzkódnak sokan? miért van rossz hírük egyáltalán?
nem értem.
vagy tényleg nem jók?
-
xmad
őstag
válasz
Ed Parker #7102 üzenetére
ezt ED és Tyleredd figyelmébe ajánlom, ha már fotózás
-
xmad
őstag
válasz
szőröscica #6987 üzenetére
Vagy töltsd le a syncios nevu programot pc re.. 100x könnyebb vele a zenéket a telóra rakni mint az itunes al.
Egyszeruen a mappádból ahol ömlesztve vannak a zenék kijelölöd es áthúzod a synciosban megnyitott zene mappába. Pofon egyszeru.Kozben az itunes ne fusson a hatterben
-
xmad
őstag
válasz
szőröscica #6984 üzenetére
Szerintem a lelke mélyén minden iphoneos utálja az itunest 😃😃😃
-
xmad
őstag
Ezeknel az ujabb iphoneoknal mennyire jellemzo a home gomb hiba?
Tobb cikket lattam a neten hogy a szifon egyik gyengeje a hone gomb.. Itt a 6 /6s nel is gyenge pont? -
xmad
őstag
valaki tudja, hogy lehet kikapcsolni a facebook messenger értesitési hangját?
Az alkalmazáson belül ugye van 2 opció.. hang ki-be és rezgés ki-be
ha itt kikapcsolom a hangot továbbra is ad hangjelzést üzenet érkezéskor.ha bemegyek a beállitásokban és ott keresem meg a messengert, ott is kikapcsolom akkor se hang se rezgés nincs.
tehát eddig az müködik ha levan némitva a telefon. akkor csak rezeg a messenger..
de nem lehetne ezt valahogy úgy hogy ne kelljen a telefont lenémítanom hozzá? -
xmad
őstag
válasz
univerzita #5522 üzenetére
Koszi szepen 🙂
-
xmad
őstag
sziasztok!
vettem én is egy ilyen iPhone-t. pár érdésem rögtön lenne is, android után van némi nehézségem.
pl nagy nehezen eljutottam oda, hogy filmet tudok felrakni a telefonra. letöltöttem a VLC-t itunesba kiválasztottam és ott adtam hozzá a filmet.
de a telefonon nincs hang.. valami codec not supportedet ir. MKV fájlformátum miatt? vagy a lejátszó? esetleg más ingyenes és használható lejátszó?
alkalmazásokat az app storeon kivül máshonnan nemtudok a telefonra rakni?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest