- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Hali
Gyári füles nekem is konkrétan 3 lépés után kiesik a fülemből(így a 6s gyáriját ki sem bontottam most botrány hogy gyárthat az Apple ilyen szart),hangzása elmegy mert ingyen van.
Mikor ezt meguntam vettem egy Piston 3-at ami hangzásilag engem kielégít(sőt konkrétan 4e banggodról ami a hang minőségért,kialakításáért,anyag használatért ajándék)de sajnos a hangerőt nem lehet állítani,illetve magák a gombok is nagyon rossz kitapitásuak.Természetesen ezt tudtam mikro vettem de azt gondoltam nem olyan nagy probléma de tévedtem. Némi kábel zaj is megfigyelhető.Fél évvel ezelőtt már nézegettem de 25000Ft-ért sokaltam meg amúgy sem adnék ennyit egy fülesért a határ olyan 10e körül van.
Aki a linket dobta annak köszimert
tegnap beújitottam egy ilyet [link]
Ex jóvoltából 13e Ft. Azt hiszem ennyit megér de ha nem van 14 napom.
Jövő héten szerdán megjön ,csütörtökön írok róla pár szót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- PlayStation 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OpenWRT topic
- OLED monitor topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest