- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
válasz Runner_fxr #7284 üzenetére
Amikor a párom telefonját vittük szervizbe, és mondták, h refurb csere lesz, elsőre ő is majd' kiszaladt a boltból, alig tudtam neki elmondani, hogy azzal gyakorlatilag jobban jár, mert mm-ről mm-re alaposan átvizsgálják, a hiba benne szinte kizárt, karcmentes, fóliás telót kap. Csak a kedvemért ment bele a dologba, de azóta is elégedett. Szerintem ez nem rossz politika az Apple oldaláról, de Neked is van igazad. Csak ez így működik, meg kell szokni
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Tibee86 #7489 üzenetére
Nem nagyon bízom abban, hogy a hivatalos megjelenés után csökkennni fognak az árak (az 5S-nek is még nagyon erős ára van, pedig nem mai darab), bár én a sima 6-sal szemezek, de az is drága (nekem).
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz nederlanden #7491 üzenetére
Igen, nagyon beállt az 5S, ez így húzós, de azért reménykedem, hogy a 6S leaglább az 5S árát lejjebb nyomja kicsit.
-
Edi77
őstag
válasz univerzita #8494 üzenetére
Nekem a 9-es OS-en már nem műxik a fizetős...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...