Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Cathrine #6322 üzenetére
Nem tudom, h mivel vágtad meg, de valószínűleg 40mp felett volt a kész .m4r fájl, még ha hangyaf***nyival is.
Én jártam már úgy, h kézzel megvágott számot az iTunes 40mp-nek írta, de mégse ment fel a telóra, mert kicsivel felette volt. Viszont ha mondjuk egy szám közvetlen elejét akarod beállítani, akkor érdemes az iTunes-ban megcsinálni a "vágást". A dal opciói között van olyan lehetőség, ahol a lejátszás kezdő és végpontját állítod be. Ha itt 0:00-0:40-et adsz meg, akkor elfogadja, mert kereken 40mp-nél áll majd meg. Ezt kézi vágással nem igazán lehet kicentizni, így érdemes mondjuk 38-39mp-re vágni, h biztos legyen.
Sok mindenre rá szoktam kérdezni és vannak számomra is új dolgok Apple szinten, de arról, h mennyi az időkorlát csengőhang terén, nem akarnék vitatkozni. Higgyétek el, h 40mp a korlát.
-
válasz
Cathrine #5934 üzenetére
jellemzően mindig refurbished példányt adnak, szolgáltatós (akkor még t-mobile) iphone esetén találkoztam néha olyannal, hogy nem felújított darabot adtak cserébe, de az is ritka...
általában semmi gond a refurbished példányokkal, kicserélik a mozgó, kopó, elhasználódott alkatrészeket, akkumulátort...stb, illetve elvileg be is vizsgálják azokat a felújítás után, legfeljebb olyat olvasni az iphone témában, hogy valaki kicsit karcos keretű telefont kapott, mert a telefonban mindent kicseréltek újra, csak a ház maradt a használt. -
Macccy
senior tag
válasz
Cathrine #5365 üzenetére
Hagyd a fenébe a Pierre Cardin -nak csomagolt vackokat, főleg itthon véve, 2-3 ezer forintot kiadsz azért a nyúlós koszgyűjtő szilikon tokért, amit kínából is megrendelhetsz 500-ért. (ezzel nem azt mondom, hogy ne támogasd a hazai piacot, csak hogy ne vegyél ilyen sz*rt)
De tudom mi kell neked! Keress inkább "crystal clear transparent slim case iphone 5" szavakra és ha itthon nem találsz, akkor kintről rendeld meg, volt egy ilyen 5-ösön a kezemben és az nagyon vékony volt és persze átlátszó ...
pl. EZEK is jók, csak gondolom a név miatt kevésbé lesz olcsó ...
vagy ILYESMI? ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Futás, futópályák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest