Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
-
mtomi95
senior tag
válasz
akosxyz #16894 üzenetére
Ez felháborító!
Engem is átakartak tegnap, de a nagyobb kijelző méterről megismertem az i7-et és így nem tudtak végülis.
Komolyra fordítva a szót, nekem a SE és az 5S Space Gary dizájnja fogott meg leginkább. Ezen a kettőn vacináltam és az lett a vége, hogy nekem az SE annyival többet nem adott volna mint amennyivel többe is kerül, ezért lett 5S. Főleg úgy nem adott volna többet, hogy a fentebb említett ébresztéses funkciót úgy kapcsoltam volna ki izomból rögtön mint az ios 10 két lépéses képernyő feloldását. -
V-I-D-A
aktív tag
IOS 10.2-vel felemeléskor feléled az 5s kijelzője?
-
mtomi95
senior tag
Telefon újraindítás megoldotta! DE! Csak nekem ilyen bugos a 10.1.1? Ma frissített is a telefon PC-ről a látszólag ugyanilyen verzió számmal lévőről a mostanára, viszont mint fentebb is írtam olyan hiba jelenségek vannak és még olyan is, hogy a beállítások teljes tartalma eltűnik, a böngésző is van hogy üres weblapot tölt be wi-fi-ről. 😤
Na majd holnap frissítek megint mert a telefon jelzi, hogy elérhető a 10.2. Remelem segít majd, bár ahogy a bug fix listát olvastam, nem vagyok túl bizakodó. -
mtomi95
senior tag
Esküszöm rajtam valami rontás van ma még ezzel a telefonnal... Megint semmit nem tudok letölteni csak forog egy kicsit a telepítés majd abba hagyja hiba üzenet nélkül. Gondoltam ki meg belépek az alma id áruházas részéből és újra belépek. Egy nagy frászt... Vissza sem enged lépni és nem is tudok semmit letölteni, viszont most van hiba üzenet. Angol szöveg, hogy most nem lehetseges vásárolni próbáljam újra... Már belépés előtt...
Egész szépen belaktam a rendszert nem akarok új Apple id-t, újabb két euróért! Csak használni szeretném! Ilyen nagy dolog lenne ez? Vagy ez a normális?Most azt írja nem lehet csatlakozni az iTunes szervezhez. Ez most szervet oldali hiba vagy csak az átok?
-
Gondolom jb kell hozzá, bár ha igen én mondtam hogy nekem nincs olyan.
Ja hogy hogy ez abban az esetben lesz látható ha egy olyan ember próbál belépni a telóra aki nem tudja felnyitni a telefont, ezt nem mondtad nekem te sűgér, és még engem nézel hülyének ha akarsz segíteni akkor normálisan tedd, ez nem segítség. -
zola96
senior tag
válasz
ozeviktor92 #16870 üzenetére
Ezt nem tudom, Telekomos vagyok ott kérik. Ha nincs akkor meg online azonnal kinyomtatják. Nem tudom, hogy megy ez vajon a kékeknél.
-
zola96
senior tag
válasz
ozeviktor92 #16866 üzenetére
Nem hiszem hogy adásvételi megfelelne nekik erre a célra.:/
-
half333
őstag
Üdv! Elárulnátok hogyan állitom be hogy a saját szám megjelenjen a kontaktokban?
-
Noxy
veterán
válasz
Tiger. #16860 üzenetére
Mit magyaráztam értelmetlenül?
Kiemeltem vastagon, hogy hol van.
Sajnálom hogy ilyen nehezen fogtad fel.
Kaptár=Naptár Ezen ugyan már ne lol-z, mert ugye te még nem ütöttél félre egy betűt sem.
A végeredményt is másnak kellet elmagyarázni, mert azt sem találtad.
Köszönöm hogy segíthettem. -
zola96
senior tag
válasz
ozeviktor92 #16863 üzenetére
Azért kell, mert szavatosság keretein belül csak akkor foglalkoznak vele ha magánszemély vásárolta. Ezt igazolja a számla, hogy nem cég nevére-keretein belül vetted stb.
-
ozeviktor92
tag
Na sziasztok! Bementem iCentre-be. Óbudán zárva volt áramszünet miatt, úgyhogy MOM-ban mentem be. Ugye ott nem szervíz van, csak üzlet. Annyit mondott az eladó srác, hogy idén már nem lesz meg a teló ha most beadom bármilyen javításra. Így nem hagynám ott mert szükségem van a telóra addigis. Egyetlen gond, hogy az egy éves garancia lejár december 21-én. Ezt megemlítve ott, közölték velem, hogy még egy év szavatosság van amennyiben be tudom mutatni a Telenoros számlát. Ezt azonban nem találom a mappában a papírjai közt, valószínűsítem, hogy nem is adtak. Érdeklődnék, hogy milyen célból kell ez a számla szerintetek?(csak azért kérdezem, mert nem sok kedvem van egy kérdés miatt utazgatni megint)Srác szerint IMEI miatt, de az meg garipapíron is rajta van. Szerződés megvan ugyan, abban ott vannak adatai telefonnak, de az meg nem számla ugye...
-
norbiv8
tag
válasz
Tiger. #16860 üzenetére
Segély hívásnál lesz bal oldalt alul.
https://support.apple.com/hu-hu/HT207021 -
Alonso
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy iPhone 5s, eddig minden rendben volt a zenelejátszóval, de egyik napról a másikra eltűnt belőle egy halom zene. Hogy lehetséges ez? És mi lenne a megoldás a visszaállításra?
Térhelynél mutatja a dalokat, ezért is nem értem, hogy a lejátszóból miért tűntek el?!Köszi előre is!
kép.: [kép]
-
Olyan értelmetlenül magyaráztad hogy huh közben rájöttem, kaptár meg micsoda mondom lol
rá lépek a nevemhez kiválasztom alul ott van az orvosi dolog adok hozzá fényképet és kész.
Bár ettől függetlenül lezárásnál nekem nincs ott semmi sem. -
Sztem hagyjuk értelmetlenül magyarázol beállítások - mail - kontaktok - naptárak-->kontaktok ilyen nincs
A beállitás után van mail és kész nincs ott már semmi kontakt sőt naptár sem.
Hátha lesz valaki aki értelmesen elmagyarázza honnan hová és mibe lépjek, mert a tiédnek semmi értelme. -
mtomi95
senior tag
Hát a szokásos terhelős sms jött, de jól van akkor.
Nézd én ezeknek is utána jártam, hármat is regisztráltam, mindnél ott volt az a lehetőség, hogy nincs és nem engedett tovább egyikkel sem, bármit és bárhonnan töltöttem. Pirossal írta, hogy keressem meg őket a www.jó-kifogás.help-nél, de ott konkrétan semmi ilyen nem volt.Most azzal szenvedek, hogy a személyes képeket valahogy rátegyem. A zenékkel egyszerűbb volt.Jó ez is meg van, csak ki kellett kapcsolni a telefonon az icould kép cuccot. -
Noxy
veterán
válasz
mtomi95 #16853 üzenetére
Nyugi, nem vont le csak zárolt. Pár nap múlva feloldja.
Amúgy meg honnan a jó fenéből tudná, hogy van e rajt egyáltalán valamennyi pénz.
Ne lepődj meg akkor sem ha később majd veszel egy app-t, hogy akkor is zárolni fog 1,98 eruót, majd csak 2-3 múlva kapja le az app árát, az 1,98 eurót meg feloldja.
B.kártya nélküli reghez meg ingyenes App letöltésével kell kezdeni. A végén ott lesz a b.kártyák mellet a none opció. -
Noxy
veterán
-
mtomi95
senior tag
Ezt a marha Apple ID-es vackot egyszerűen nem tudtam nem ingyen regszitrálni...
Nem engedett tovább ha fizetésnél nincs-et adtam meg, pedig gépen is próbáltam meg telón is. Így most 1,98 euórval lenyúlt a semmiért , pedig nem is vettem meg semmit.Ez végig ilyen makacsul, engedély nélkül fog nekem vásárolgatni semmiket? Vagy már ezután tényleg csak akkor von le, ha veszek is valamit?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
norbiv8 #16845 üzenetére
Nem, max ha szerkesztesz egy olyan háttérképet amira ráteszed.
Blamy: Csak jb-vel lehet eltüntetni. Másik kérdést inkább a mac topikban kéne feltenned. iPhone-on elég sok minden tartozik az "egyéb"-be: "Az Other alá a készüléken tárolt összes személyes adatunk tartozik, így itt foglalnak helyet például a névjegyeink, az üzeneteink, a jegyzeteink, a hangjegyzetek, az emlékeztetők, a naptárunk adatai, a böngésző adatai, és az emailjeink a letöltött csatolt fájlok."
-
Blamy
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni
Az egyik, létezik valami trükk arra, hogy a szofterfrissítés opciót ne dobja ki naponta X alkalommal a rendszer a telefonon? Azaz, én úgy tudom, hogy létezik, egyszer valaki fb-on postolt egy cikket, miként lehet eltávolítani, de később már nem találtam meg, és sajnos nem is mentettem el a linket
Másik dolog, ez inkább macbookra érvényes, hátha esetleg tudja a választ valaki. Szóval a tárhelyet nézve az "egyéb" kategória pontosan mit takar? több mint 60 giga helyem elmegy rá, és nem tudom mi az
Telefonon is van "egyéb" kategória, igazából ott is érdekelne, de most a mac fontosabb, mert borzasztó sok az a 60 giga, miközben a filmjeim 40-et foglalnak..
Köszi előre is
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Tud nekem valaki mondani valami jó kis zenelejátszót a gyárin kívül?
Persze ingyenest -
-
.
-
Azt azért megvcsinalhatnak hogy ha elhagyod a teló és aki megtalálja csak akkor tudna kikapcsolni hogy ha feltudja oldani az ujjával.
-
ozeviktor92
tag
válasz
ozeviktor92 #16834 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #16832 üzenetére
Ha cserélik természetesen ugyanolyan függő készüléket adnak.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #16830 üzenetére
Korábban nekem emiatt cserélték, de az Apple egyre inkább áll át a javításra így nehéz előre megmondani. Lehet csak kijelzőt raknak bele újat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #16828 üzenetére
Arrafelé a Bécsi úti iCentre van. Nem hinném, hogy problémáznának mivel típushiba így gondolom láttak már jó pár ilyen kijelzőt. ments le egy fehér képet, húzd fel maxra a fényerőt és tuti látni fogják ők is.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #16826 üzenetére
Viheted már jó ideje apr-be is nem kell a telenorhoz. Ha cserélik a telefont és nem csak javítják akkor újraindul a garanciád is.
-
ozeviktor92
tag
válasz
t_a_m_a_s #16825 üzenetére
Egyrészt mert Telenoros, ezért oda kell vinnem,egyből apple szervízbe nem vihetem ahol elküldik bevizsgálni, stb., ez alatt nem lesz telefonom. Másrészt más baja ezen kívül nincs a telefonnak, és ez sem zavaró ha nem lesz rosszabb. Ha kapok egy másikat kérdéses, hogy annak nem e lesz rosszabb.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
ozeviktor92 #16824 üzenetére
A konkrét hibát nem ismerem/tapasztaltam, de mivel - ha jól tudom - az apple nem javít hanem cserél, lesz egy zsírúj telefonod. Miért is ne használnád ki a lehetőséget?
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok! Vissza olvasgattam fórumot kicsit. Anno téma volt a sárgás kijelző elszíneződés. Eddig észre sem vettem, csak most. Nagyon halványan a tetején sárgásabb és még halványabban körben is, igazából nem zavar. Lesz ez rosszabb is érdemes gariztatni? 10 napig van még garim, egy éves a készülék. Tényleg csak akkor gariztatnám, ha várható, hogy rosszabb lesz. Köszi előre is!
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
5S-re be lehet valahogy állítani élő karácsonyi háttérképet?
-
Egész jó ez az ios 10 mintha gyorsabb lenne az animáció is
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
sredna #16816 üzenetére
Ahogy Zola is írta, a gyári védőfólia alatt nincs semmi. A gyárit én (és a felettem szóló) elsőre nem vettem észre, viszont nincs nyílás rajta a hangszórónál, így nem hallottam a másik felet.
Hogy kell-e rá valami, azt neked kell eldöntened, én eddig semelyik telefonomon nem használtam semmilyen fóliát, az iPhonen sem használok.
-
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó üvegfóliát, ami vékonyabb? (max 0.2 mm) Akár ebay, aliexpressz link is jöhet.
Köszönöm aki tud segíteni.
-
metju
tag
válasz
qwertz #16803 üzenetére
Hello!
Én az ismerősöd helyében elvinném a telefont egy APR üzletbe (pl. iCentre, iStyle) lévén, hogy még garanciális. Annyit mondanék, hogy nem sikerül az aktiválás SIM kártyával, nézzék meg, hogy mi lehet a gond. Elviekben cserélniük kell, ha nem tudjak megcsinálni. Egyébként hogyan sikerült ezt a hibát produkálni, mi történt azzal a szegény telefonnal? -
Scholes9
nagyúr
Picit lötyögő home gombbra van megoldás?
Tökéletesen működik, csak zavar
-
nkmedve
őstag
-
qwertz
csendes újonc
Üdvözlet!
Kis segítségre van szükségem. Az iphone készülékekhez nem nagyon értek (android felhasználó vagyok
. Ismerősöm a telekom-nál vásárolt egy iphone 5s készüléket amit a simkártya behelyezésekor sikeresen tönkre is tett. Azóta nem ismer fel semmilyen sim kártyát. A készüléket visszavitte a boltba, de azt a választ kapta, hogy az általa okozott hibára nem vonatkozik a garancia. A szerízben történő javítás lehetséges, de drága... A kérdés az lenne, hogy ipadként tudná használni valahogy a telefont? Bekapcsoláskor aktiválni kellene, de sim hiányában ez nem jön össze.
Kérdésem: Lehetséges aktiválni az iphone 5s készüléket sim nélkül?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest