Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamy
tag
Nekem számít az, hogy kicsi a kezem.. nem azért, mert kívülről hülyén fest, hogy nem való az oda, hanem mert kényelmetlen is nekem, de a legelső, hogy nem is tetszik
Azt viszont igazságtalannak tartom, hogy ami kisebb, az egyben "butább" is kell, hogy legyen..
Persze, olyan sok mindenre nem használom, de így még a lehetőséget is elveszik.Egyszerűen nem értem ezt az elvet.. évekig csak kicsi méretűt gyártottak, és nagy nem volt, pedig az igény megvolt rá.. most meg gyártanak két méretet, mindkettő nagy és kicsi nincs.
Számomra az volna a logikus, hogy legyártok két méretet, egy kicsit meg egy nagyot, és akkor mindenki boldog lehet.. vagy ezt csak én gondolom így?Persze, ha most kijön tényleg a kisebb, akkor meg sem szólalok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest