Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
A telefonom egy ideje elég zavaró jelenséget produkál, gondoltam megosztom veletek hátha tudtok rá valami megoldást. Mostanában sűrűn előfordul hogy nincs internet a telefonomon annak ellenére hogy van moboilnetem, illetve a wifit is hajlamos elveszíteni. Gyakorlatilag a kijelzőn látom hogy csatlakozva van a wifihez, mégsincs netem, illetve mikor mobil netet használok látom az lte jelét, mégsem tudok netezni. Hozzáteszem hogy egy újraindítás lényegében mindíg megoldja a problémát, viszont elég zavaró hogy naponta többször is ezért kell újraindítani a készüléket. Ha van valami ötletetek azt szívesen fogadnám, emiatt nem szívesen cserélném le, ugyanis ezen kívül meg vagyok vele elégedve. Előre is köszi a segítséget. -
bobby_30
tag
Sziasztok!
Sikerült beújítanom egy ilyen telót xperia arc s után, hát mit mondjak megváltás volt ez nekem. Annyit viszont kérdeznék hogy ha jön az ios 8 akkor érdemes lesz rá frissíteni? Nem kell lassulással számolnom, vagy bármi más negatívumra? Csak azért érdekelne mert nekem a jelenlegi szoftver ami rajta van tökéletes, és nem biztos hogy megéri nekem váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest