Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Gyári visszaállítást megcsináltam. Mikor rádugom a gépre, akkor tölti le, de utána rányomok a telepítésre, egy pillanatra kiszürkül a "Telepítés" felirat és annyi. Azért nem telepíti, mert nem írja már alá? De akkor miért ezt ajánlja fel? Miért nem a 9-eset?
Amúgy hely is van, akksi is majdnem 100%-on, közben pedig a mac-en lóg.
-
Diokhan
addikt
Sajnos már elég régen volt, nem emlészem pontosan, hogy melyik módszerrel tettem vissza. Azt sem tudom, hogy hány db módszer van erre.
(#17826) nagyfejü
nem muszáj kilépni,de ha nem akarod már használni, akkor ajánlott inkább kilépni, és alapra vissza állítani, de az új telefon működését sem így sem úgy nem befolyásolja. Kontaktok, jegyzetek, naptár stb legyen mentve iCloud-ba, így amikor az új telefonon belépsz az iCloud-ba, akkor onnan automatikusan le fogja szinkronizálni. Sms-t viszont csak biztonsági mentéssel lehet viszatenni iCloud-ból vagy gépen iTunes-al, de az akkor a teljes régi legutóbb mentett telefon állapotot vissza állítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest