Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegouz
csendes tag
válasz
zotyesz66 #1507 üzenetére
Igen Apple meg kéri az arat, de a droid felső kategóriás modellt 150000ft kóstál, ami max jövőre tuti elavult és szoftver nem támogassák tovább, mint az iPhone t. Egy 3GS mostani játékokat viszi. Rozenestelel menuje meg csak most tudjak a droidos készülékek. Az hogy személyre szabható ezt JB vel ezt is megtudod oldani. Telefonálás rá 2330 használok, mert arra az tökéletes. Van nekem is droid készülékem de használhatatlanok játékra. Ha dolgozok és csak pár dolog kellene sürgősen droidon ez felejtosen lassan teljesít. Hátrányok sokkal zavaró én szemszögében hiába gyorsabban indul el a YouTube droidon. Ha emlékeztettem nem csal 2g is milyen Szeppen muzsikált! És hihetetlen, hogy 5 6 év után is csak azzal a feltételel tudta megoldani a smothságot, hogy nem szabad sok progit feltelepiteni, mert akkor ő be akad pillanatra. Ez meg a felhasználhatosag rovására ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest