Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Fényerőhőz szólnák hozzá nem iphonosként(i11em volt).
Samsungnak nagyobb a fényereje adatok szerint, valszeg nagyobb is de!!!(s10plus VS i11vs xiaomi mi 8 kijelzőjét hasonlítgattam úgy hogy mind a 3 egyszerre kézben tartva!!)
Kimenve velük direkt nagy erős napsütésbe , samsungé ment fel a leg nagyobbra.
De amúgy a másik kettő is teljesen jó volt , legszebb ,( árnyékok kezelése pl) I11. De ha nem !! Tűző napon voltam , egyszerüen csak világos helyen a samué volt a leg rosszabb!! Az érzékelője rossz, vagy a szoftvere?? pasz. Csak kimondott nagyon erős fényben veszi fejebb, egyszerüen kevés fényerőt enged neki. Xiaomi mi 8 is és I11 is sokkal szebb, láthatóbbá volt!!
Külföldi teszt oldalakon is találtam erre utalást. Csak a csúszkaval valami 315 mit re lehet felhúzni a samut , a MI8 át 450 körülire , az i11et azt hiszem akár max ig.(az automata fényerő bekapcsolasa nélkül.)Hiába a samunak van a legnagyobb fényereje nem jól van hangolva a környezeti fényekkel. SZERINTEM.
S20 nál is olvastam erre utalást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- LEGO klub
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest