Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a jó, ha semmi gond nincs, én sokat járok pályán, Németországban lakom és jó sokat is pofázok, ezért kicseszett idegesítő volt, hogy 10-ből kilencszer! megszakadt, de utána nem lehetett csak úgy újra kapcsolódni, á nem. Ahhoz az autót is újra kellett indítani, tehát ki kellett állnom a következő pihinél, vagy kútnál. Emiatt aztán főleg az xs max-ot használtam, de az új vassal, ami árprilis 20 óta van a tulajdonomban, de januári gyártású, kő stabil a BT.
A múltkoriból az Audi-t kihagytam, ott is hasonló BT problémák voltak, mondta a stuttgarti mercis.(#4406) tibcsi0407
Biztos nem lesz ott sem gond. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #3819 üzenetére
OMG....Melyik szó kitekert és nem a lényegen van?
Most is csak terelsz, de bizonyítékod, mint olyan nem létezik, mert nincs ilyen.
Egyszerűen nem tudod elviselni, ha ezt a telefont nem Istenítik?
Lényegében ott van a "kukában", pontosan emiatt ha autóba ülök, akkor csak is Xs max, én sokat beszélek, mert ez mégis csak egy telefon, netezésre macbook, minden másra is meg van az eszköz. De a banki dolgokat és a google (szinten minden ami ide tartozik) a 11 pro-n intézem, mert azt villámgyorsan teszi. A telefon mai napig villám, ezt is írtam, engem a merülése sem érdekel, csak csatlakoztam a fórumtárs feltett hibájára. Csak is a BT, ami az egyik legfontosabb számomra, az nem működik, nem csak nekem, hanem sztráda szerte írják és már régóta!
Jól bánok a szavakkal? Ezt nem értem, talán személyeskedve kellene leírnom a hibáját, úgy, ahogy Te tetted, vagy szakmailag is megtudom fogalmazni, hogy érthető legyen?
Ha megyek az autópályán, akkor az autómban lévő BT rendszerrel fogok beszélni, nem külön fülessel, meg félreállok, mert az nekem pénz, ha közben megyek.
De a 11 pro-val ez képtelenség, mert megszakad, vagy megfog szakadni és utána egyszerűen nem találják meg egymást.
És ez csak ennél a telefonnal van, mert a feleségemnek is 11 pro max és három lányomnak is ájfon, de csak a 11 pro-val szakad.
Emiatt - és most jól figyelj- ez a telefon továbbra is kukába való számomra. És ezt még jó párszor fogod olvasni, amíg nem váltok 12-re, ha ismét szóba kerül.
Nem tudom a többieknek milyen autó típusnál szakad, de lehet, hogy semmi köze hozzá.
Csak egyszerűen jelen van és ennyi.Meg részemről is ennyi volt.
Ha nem mentél volna át személyeskedésbe és hazugságba, ahol olyan szavakat írtál, hogy ócsárlók, szarozok, holott ilyen nem volt, akkor ez lehetett volna egy frankó szakmai vita is, így csak simán dedó lett belőle.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
spawn21 #2656 üzenetére
Jah pontosan, ahogy írod :D... Nincs mit ezen szépíteni, egyszerűen elnyomták még egyszer az XS (max)-t ugyanazon az áron. Hogy tök sötétben jobb a fotó, vagy egy hangyapöcsnyivel erősebb a kijelzőfénye?
Lehet, még sosem próbáltam ezeket, nem is fogom, mert nem érdekel ez a része, az XS max-ot is tökéletesen láttam nyáron vakító napsütésben és napszemüvegben, márpedig én jó sokat kint voltam a napon. De egyébként semmilyen más különbség nincs, ha nem fordítom meg a telókat és látom a kamerát, "assetudom" melyik van a kezemben. Mind a kettő space gray.Én továbbra is azt tudom elképzelni, hogy nem egy, vagy kettő, hanem több ájfon projekt is a kukában landolt, emiatt tesztelték és csak is XS alatt a 13-as rendszert.
Nem mertek meglépni egy vadiúj koncepciót, mert lehet, hogy rengeteg sok gond volt vele és szeptemberre nem tudták volna stabilra megcsinálni és azzal kinyírták volna magukat.
Egyébként is, nem a szomszéd Rózsinéni dumálta a nagyvilágba a 6Gb ramot, hanem maga az apple még az (előző) év elején aztán nagy kuss lett, mert mégis kijöttek a 4GB-vel.
Többek közt, az egyik legnagyobb apple Macrumors fórumon rengeteg ilyen infót lehet találniAztán lehet, hogy a fentebb írt agymenésekből egy betű nem történt, de az biztos, hogy ezt az Apple sokáig nem fogja tudni eljátszani. Én már rengeteg pénzt kiszórtam nekik az asztalukra és biztos, hogy nem is váltanék semmi másra, de 4-600 ezer közt, szerintem inkább feneket nyaljon a mobiljuk, ne pedig azt érezzem, hogy én is beálltam az idióták sorába. Újra...
Jah nekem is van pro (is), az az A12X valami brutális, na ott érezhető a mai napig, hogy nem a nagyvilágba beszéltek, mert az iPhone 11 bemutatón csak agymosás volt, szép grafikonokkal meg 127625-ször elsütött incredible szóhasználattal most szépen átverték a népet, pontosabban fogalmazva, az xs tulajokat. IPhone 8, illetve az előtte lévő készülékekről volt érdemes váltani 11-re.
De ezzel mind semmi gond nem lenne, ha tökéletes lenne a rendszer, de nem az még mindig, többek közt ilyen BT megszakadás autóban, hát nevetséges, 10+ éve is égés lett volna. Nemhogy most és egy iPhone-nál. :-/
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TheBikerider #2076 üzenetére
Valami van ezzel a 13-as "kotyvalékkal", mert nálam is csinál baromságokat a telefon. Ráadásul, ahogy előttem írták, a BT többször megszakad az autó(k)ban, eddig ilyen nem volt. Na most az utóbbiakat emiatt biztos nem fogom cserélni egy telefon miatt, de sokszor kivágnám az ablakon, mikor beszélgetés közben szakad az egész trágya.
A vicc az, hogy XS MAX-nál egy kicseszett apró probléma sincs a készülékkel, csak a pro-val. Ezért többet van nálam az XS MAX, mint a pro...röhej.
Ebből nagyon látszik, hogy leginkább (főleg) xs készüléken tesztelték a 13-as rendszert. Hiába itt a sok javítás meg frissítés. Kb kezdenek hasonlítania winfos mobilra, mikor még nem döglött meg. Amikor kijavítottak valamit, felütötte a fejét más bug a javítások miatt.
Remélem, hogy ezek hamarosan végleg megszűnnek.
-------------Akartam már kérdezni a nick-ed után, hogy Te esetleg voltál a szószék sziklán?
Hamarosan megyünk oda egy Inspire 2 Professional Combo társaságában, amire egy X5R kamera van felszerelve és reméljük, hogy megcsinálhatjuk a világ egyik legszebb felvételeit, hozzáillő zenei aláfestéssel ezen a csodán. Aztán megy majd Yt-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest