Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xynis
csendes tag
Én teljesen meg vagyok vele elégedve.(az ára ellenére is....) Viszont közel sem annyi mint amit írtatok:128gb-os 4g 300k ami szintén nem olcsó de nem 500k... és nem hiszem hogy a 256-os +200k-t rádobna. (mindig túloztok, nem is kicsit)
Akinek nem jön be vagy csak nem érti azt meg tudom érteni, réteg termék. Aki viszonylag keveset van otthon de egy minőségi tabletet szeretne, billentyűzet nélkül, laptop erőségben, nagy kijelzővel, kiváló rendszerrel (játék, film, zene, olvasás, netezés stb) annak ez tökéletes, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest