Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Abban egyetértek, hogy van hova fejlődni, de nem tudom hogy a szándék, a tudás, vagy az anyagiak hiányoznak hozzá. Számomra pl. a Mobilarénás telefonos bemutatók mind unalmasak a tizedik másodperctől. Túl hosszúak, rengeteg felesleges apróságot mutatnak be, teljesen statikusan. Mondhatni nem a lényegre, hanem a túlzott részletességre koncentrálnak. Nem szégyen a jobbtól tanulni. Meg kell nézni mások bemutatóját és ha tetszett, akkor kielemezni, hogy miért volt az jobb, mit lehet átvenni, vagy megkérdezni egy szakembert, hogy mitől lesz ma trendi, meg cool egy ilyen bemutató.
Eleve nagy hiba, hogy egy bemutatót élőben, vágatlanul vesznek fel. Inkább rengeteg vágással, rövid snittekkel kellene operálni, utólagos kommentárral. És elvinni a telefont, tabletet mindenfelé. Használni, felvenni, megvágni. Éjjel valami szépen kivilágított vársorészbe, valami élettel teli helyre, sok emberrel, parkokba.
Ha pedig egy ilyen speciális dolgot kell tesztelni, mint egy rajzolásra optimalizált tablet, akkor oda kellene adni egy grafikus ismerősnek, hogy próbálja ki, majd mondja el röviden, hogy milyen volt.
Persze mindenhez sok sok rövid snitt, vágóképek, kis mélységélesség, blur, bokeh, hogy cool legyen az egész.
Az mondjuk biztos, hogy én se tudnék jobbat mint ők, de nem is én vagyok ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest