Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas #3900 üzenetére
Na van neked elég bajod úgy látom.
Az árgép az első amit megnézünk Nem az árgépes elsőkről van szó!..de ez már mellékes is.
Hivatalosan az ár most is 149900.-ft már ha 16GB only wifi-ről beszélünk...de ez is mellékes a többi már mókolás az áfával ezt ismét elnézted.
Az hogy a céged hogyan fizet senkit nem érdekel az egy dolog a kereskedelem egy tényezője én kiskerről beszélek!
Na látod hogy megtalálod az olcsó árakat csak fel kell állni a fotelből!
Jaaa...fekete nincs az airből csak hogy tisztázzuk! -
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas #3892 üzenetére
??
Mi a BAJ? bal lábbal keltél?kérdezel olyasmit ami már akkor is furcsa és ellentmondásos amikor leírtad!!
Futárnak fizetni?..mi ezzel a baj?,ha ugyan annyiba kerül mint utalás esetén nincs semmi gond!
A második részre: Teljesen hivatalosan,gyári garanciával, áfás számlával DE ha lehet féláron!!!!Ja és még utalni is szeretnél!
Az árgép pedig evidens ez esetben, hiszen ott látható azért a legtöbb forgalmazó aki valamelyest ellenőrizhető terméket kínál,számlával garanciával.
Szóval nem értem a felháborodásod??Segítünk aztán megsértődsz,.... mert magadtól még a nettó árat sem vágod egyből??..vagy nem is értem mire céloztál a 100000.-ft-vel??
Mellesleg kb. 25 éve kereskedem és főleg nem fotelből!! -
pedrő
aktív tag
válasz
_ntamas #3894 üzenetére
Szia!
Mi ujmobilshop-éktól vettünk egy 16 gigás Air-t 123k-ért, 27% áfával.
Utánvéttel kértük, így kp-val fizettünk.
Töltőfej és modellszám alapján ausztrálnak mondható. Adtak hozzá eu-s átalakítót is.Többiek:
Itthoni beszerzésű AppleCare Protection Plan-t meg fogja majd enni?Üdv. :
pedrő -
Xero
nagyúr
válasz
_ntamas #3892 üzenetére
Akkor íme az én véleményem: Apple terméket csak store.apple.com/hu-ról, vagy Apple Store-ból, esetleg APR-ből.
A többit kerülöm. Nyilván nem az elérhető legjobb árat kapod, de nem is lesz ilyen-olyan szürke importos.Telefonnal kapcsolatban vagyok csak engedékeny, de ott is pusztán a meglévő előfizetések mellé járó kedvezmény miatt.
Viszont én fura állatfaj vagyok, a használt termékeket sem kedvelem.
-
válasz
_ntamas #3886 üzenetére
Bolti garit nem ismerem, de szerintem abszolút felesleges, mert világ gari mindre van, max tudatlan a boltos., vagy meg akar vezetni.
Van egy-két pofátlan bolt ahol a reklámár mellé nem jár töltő és doboz, ezeket kerülném.
Magyar nyelv mindegyikben van.
Partnero GSM-mel elégedettek szoktak lenni (másik topikban). Nézz körül a hardveraprón is, szoktak (nagyon) jó vételek lenni itt is. Kp-n ne lepődj meg és a 0% áfás számlán, vagy adásvételivel értékesített zsír új iPaden se.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő