Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Kicsit sem fáj, csak leírtam mit nem értek, és hogy szerintem miben nem vagytok következetesek. De ez nem az én gondom, amúgy pont nem érdekel, nincsenek Apple részvényeim, csak rendszeres olvasóként szemet szúrt...
Amúgy meg a plecsniket azóta nem veszem figyelembe itt, mióta annak idején a ti "különösen ajánlott" pecsétetek alapján tettem szert életem legszarabb telefonjára egy LG Arénára. -
3. ponttal kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést.
Miután elolvastam ezt a hszedet, gondoltam elolvasom újra ezt a N10 tesztet, és ott egy érdekes mondatba botlottam:
"A színei nagyon szépek (bár az iPad Retinája egy lehelletnyivel talán jobb ilyen téren),"
Akkor most hogy is van ez? Az a 10 pont és az iPad a 9, de az iPad a lehelletnyivel jobb?
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest