Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
johny.attila
üzenetére
Én esténként szoktam használni - netezek, olvasok, játszok, hajtom azért, ahogy kell. :-) Csak hétvégén kell feldugni töltőre, akkor se nagyon ér 30% alá.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
johny.attila
üzenetére
Akkor jó, nem hülyültem meg.
Azt hittem már képzelődöm. Nem vagyok kezdő júzer, évek óta van iPadem, de eddig nem figyeltem meg így soha az aksi időt ezelőtt. Most is csak azért kezdtem rá odafigyelni a kezdetektől, mert kíváncsi voltam az Airnél a vékonyitás és könnyités mellett valóban sikerült-e tartani a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt hittem már képzelődöm. Nem vagyok kezdő júzer, évek óta van iPadem, de eddig nem figyeltem meg így soha az aksi időt ezelőtt. Most is csak azért kezdtem rá odafigyelni a kezdetektől, mert kíváncsi voltam az Airnél a vékonyitás és könnyités mellett valóban sikerült-e tartani a szintet.