Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomee007007 #1658 üzenetére
Általában nagyvonalúnak tartom az apple garanciális hozzáállását, de ezen én is nagyon meglepődtem.
-
válasz
univerzita #1588 üzenetére
Ez elég megbízható forrás szokott lenni, itt az ideje, hogy még normál áron megváljak az Air2-től.
Hogy mit veszek helyette, még nem tudom.
-
válasz
Footballer #1217 üzenetére
-
válasz
szabogabor10 #1105 üzenetére
Az enyémen nem tapasztalok késedelmet, ahogy megnyomom a bekapcs vagy a home gombot, egyből feléled. iOS 8.4, Air2.
-
válasz
legiaap #1011 üzenetére
Napi átlag 10-15 perc, de mindennap legalább 1 futam iPaden + átlag 5 perc, de min. 1 futam Androidon.
Más játék nincs telepítve se.Szerk: ha össze lehetne vonni az iOS és az Android accountomat, akkor le tudnám csapni róla a droidos időt, telefonon macerásabb, hiába 5".
-
Droidon lassan 2 hete M dev.preview-t használok, igen stabilra sikerült már az első verziója, tökéletes a mindennapi használatra.
Pár alkalmazás mondjuk nem fut rajta, de pl. tegnap frissitették az Ubert és máris kompatibilis lett.
Akkuval jobban bánik mint a Lolli.Nem bántani akarom az Air2-t, most is arról írok.
-
Amint lesz Andriodos tablet hasonló tudással, minőségben, értéktartással és akkuidővel, én azonnal váltok. Ezekből az értéktartás és az akkuidő ami jelenleg még necces, előbbi lehet, hogy sosem valósul meg.
A droidos telóm (szinte) mindenre alkalmas amire az ember egy 5"-os eszközt használni akar, de jobb lenne ezt 10" környéken megvalósítani.
-
-
válasz
zsolidodd #905 üzenetére
Nem kérdés, egy 32-es/64-es kényelmesebb. Csak a felárral vannak személyes problémáim.
Auratech esetében is maximálisan megértem a nagyobb tárhelyigényt. Én otthon használom, 90% Safarira, némi Asphalt8.Droidom szintén 16-os, nem bővíthető és ez a legnagyobb Európában kapható verzió belőle; mégis azzal szedek le nem seed-köteles torrentet (Popcorn time), rátolom pendrivera, nézem TV-m. Azon is elférek minimális kompromisszummal, pl. nem töltöttem le rá a teljes EU térképet (HERE), csak ami rendszeresen kell.
-
-
Ma végre kézhez kaptam az Air 2-t, szedán eladtam az Airt, már hiányzott a kedvénc kütyüm.
Eddig élőben nem láttam, ami elsőre feltűnt:
1. Túl vékony. Szinte zavaró, de van hozza tokom.
2. Valóban rezonál a hátlap kis hangerőnél is.
3. Asphalt 8-ban mintha több grafikai részlet jelenne meg.4. Hátlap elszíneződést nem sikerült produkálnom.
5. Még nem adott ki pattogó hangot. -
válasz
nbence94 #825 üzenetére
Nekem is ezt írta. De ez szvsz hüjeség, a posta nem áll le, a konténerszállitó hajó nem horgonyoz le Karácsonyra az Atlanti-óceán közepén.Egyszerűen nem jött össze egy szállítmánnyi rendelése, be kellett várnunk a többieket. 2 hete vasárnap azt írta, hogy már a vámon van.
@tomi5244: pedig nem
@szabogabor: köszi! Angolul értek, de hogy ez mire jó, az nem jött le teljesen, így nekem nem is hiányzik :-)
-
válasz
Mulderpapa #610 üzenetére
Lassan már tartok tőle, hogy a fizetett ügynökének néznek ( de nem vagyok!
); nézd meg a vaterán BelindaCsillag felhasználó termékeit, a 3. IPadot rendeltem már tőle, rendes számlát ad, nincs nála olcsóbb Mo-n.
Az 1 év gyari gari az 100%, aktivalastól indul.
@Ed #606: a szép dolgokat szeretem, de az ízlés egyéni dolog, az OFF telefonom pl. gyárilag diófa hátlapos.
Olive brownt csak fotón láttam eddig, még az is szóba jöhet a fekete vagy világos barna mellett.Szerk. OFF
-
-
válasz
Mulderpapa #596 üzenetére
Nézz be az iPad topikba!
Sokszor kitárgyaltuk már ott, hogy minden iPad rendelkezik 1 év gyári garival, tök mindegy hol veszed.@ Ed, SonyNex: piros+fehér azért már túl feminim nekem is.
Még nem rendeltem meg a tokot, fekete vagy világos barna lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4102
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Eladó Apple Mini 6
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest