Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Projektor topic
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mulderpapa #610 üzenetére
Lassan már tartok tőle, hogy a fizetett ügynökének néznek ( de nem vagyok!
); nézd meg a vaterán BelindaCsillag felhasználó termékeit, a 3. IPadot rendeltem már tőle, rendes számlát ad, nincs nála olcsóbb Mo-n.
Az 1 év gyari gari az 100%, aktivalastól indul.
@Ed #606: a szép dolgokat szeretem, de az ízlés egyéni dolog, az OFF telefonom pl. gyárilag diófa hátlapos.
Olive brownt csak fotón láttam eddig, még az is szóba jöhet a fekete vagy világos barna mellett.Szerk. OFF
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- SkyShowtime
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest