- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
-
LEFTHORSE1
őstag
Aki tud angolul annak itt van egy kis összefoglaló az Ipod eddig ismerté vállt tudásáról
-
LEFTHORSE1
őstag
Először megnéztem a videókat, nagyon tetszett, azt mondtam must have, aztán elolvastam a hozzászólásokat, nem kell
. Először a flash videók lejátszásának hiánya miatt, aztán a Sim kártya miatt, de úgy gondolom hogy iskolásoknak nagyon hasznos lenne, a nagyim még annak idején pala táblával járt iskolába, neki nagyon jól jött volna ez a cucc, megsporolhatta volna a pala vesszőt
, és a papir ujságot is szépen ki tudja váltani nyugaton, nálunk nem mert ha kiolvassuk akkor mehet tüzgyújtünak meg csomagolónak vagy éppenséggel a WC-re... törölni... mondjuk ezzel nem tudom hogyan lehet azt megoldani
. Viccet félretéve én tényleg látok benne sikert, amire kitalálták arra nagyon jó
Egy kérdés, van ebben BT? Hogyan teszem rá a képeimet, talán átküldöm email-en a PC-m ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest