- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyaMacs
aktív tag
A weboldaluk már ki is halt, archiválva itt fellelhető.
-
moleculez
veterán
Ez kb olyan kint az Escobar Phone. Soha senki nem kapta meg, csak az újságírók, Youtuberek
#akihulyehaljonmeg
-
Tetsuo
őstag
válasz
Szirtimorc #12 üzenetére
Tehát a név nem minden. sőt kb. semmi, mert a legócskábbat is megszokják és megszeretik, ha van valami mögötte.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Komplikato #11 üzenetére
Mégis jól keresett vele a megalkotója
-
andsom
csendes tag
Előremutató, hogy a cég kihalt állatok neveit adta a termékeinek.
-
bencek
csendes tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az MS edge új logóját lenyúlták és befejezték a kört, de még a színek is stimmelnek?!!
-
_flamer
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy mekkora balhé lesz belőle
-
FattyDove
őstag
Thus we’ve chosen only to accept Bitcoin (BTC) payments currently
Ááááh, biztos nem kamu -
Komplikato
veterán
Pedig biztos illegális, annak ellenére is, hogy a YouTube tele van akár pont Ryzen alapú hckintosh építő videókkal. Linus meg minao majdnem egy éves projektjét mutatta be, épített egy custom Mac Pro-t. :D
-
hemaka
nagyúr
fake cucc, de páran biztos már utaltak zsét nekik
-
#Chris
tag
Javítsatok ki, ha rosszul tudnám, de mintha lett volna egy olyan per az EU-ban, hogy a Microsoft a hardverhez lock-olta volna az OS-t és azt a pert elbukták. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy az EU-ban nem lehet az OS-t a hardverhez lock-olni, ha azt "ingyen" adják a géphez. Ha ez így van, akkor a Hackintosh legális. A kérdés az, hogy ezek alapján a géppel együtt árulva is az-e?...
-
b2fodist
tag
szerintem eselyes hogy az eloleg utan fel is szivodnak
To buy any OpenCore Computer system, you're required to make a 30 percent deposit,
and the company only accepts payment through Bitcoin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC R7 7700X RX 7800 XT 16GB 32GB DDR5 1TB NVME
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest