Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
kb 3 napja volt szerencsém kipróbálni (mielőtt főnököm visszavitte a boltba...).
Újfent megbizonyosodtam róla, hogy az emberek igen nagy %-a birka. Nem azért vesz terméket, mert tényleg nagyon jó, hanem a marketing miatt, ezt sulykolják a fejébe.- A hangminőség az apple szintjén lehet hogy jó, de kanyarban sincs a konkurenciával szemben
- zajszűrés dettó. jó középkategória
- a telefonálás minősége ezen az árszinten szó szerint botrányos. nem is értem hogy gondolták eztA sok apple airpods felhasználóknak üzenem, hogy sikerült megint megvezetni titeket, és frankón működik az agymosás marketing szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest