- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Mini PC
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
El Diabl0 #43 üzenetére
Én, mint user, olyan laptopot használok, amit adnak. Ha legközelebb ez Apple lesz, akkor nyilván azt.
Engem nem kötnek érzelmek sem a mostani T490-hez, sem egy esetleges jövőbeli M1 laptophoz.
Tudom, nem mindig könnyű ezt a rajongás nélküli létet megérteni, amikor az ember csak használja az eszközt, munka után meg elteszi a helyére. Még csak meg sem simogatja, vagy nézegeti még pár percig könnyes szemmel. Nevezhetjük ezt persze tudatlanságnak, amit jól meg is kaptam a templom bennfenteseitől. A viccnek szánt csilli villi érte el az ingerküszböt, még úgy is, hogy odaírtam, nem mondanék ilyet#humorérzék
Pedig csak annyit írtam le, hogy nem látom özönleni az it managereket, hogy ezt adják majd a kollégáiknak, amit egyébként még senki sem cáfolt. Szó nem volt arról, hogy a termék maga milyen, biztosan jó.
Nekem semmi bajom az Apple cuccaival. A lányom pl. egy gen. 7-es iPad-et nyúz, imádja, én vettem neki, a mostohalányom iPhone 8-ast (most könyörög 12-esért), volt a kezemben, jó, de nekem nem kellene.
A tesztben szereplő füles meg drága. De én is szeretem, ha kiveszek valamit a dobozból és működik, s mindenben magas szinten teljesít. Az Apple termékek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- Új Apple Watch Series 5 44 mm akkumulátor
- Garmin Vivomove Luxe - Ezüst rozsdamentes acél tok, ezüst milánói szíj, fekete számlappal
- Samsung watch 5 pro Titán eladó Média Markt vásárlás!
- Huawei watch Gt3 black eladó 2024 decemberi aktíválás foxpost az árban!
- Keresek Apple watch ultrát lehetőleg garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest