- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooliii
tag
A 27-es elég tetszetős, 50 ezer magasságában el is fogadnék egy olyat.
-
Farkassacred
őstag
A drágábbak is ugyanazokkal a hibákkal rendelkeznek sötétben. Egyedül a jó drága mac gépek és laptopok kivételek, de ezek kívétel nélkül mind fényes kijelzősek persze. Talán ezeknél a matt szűrőknél kellene keresni a hibát.. Szánalmasak ezek a gyártók egyébként, szarnak a minőségre mint állatt, olyanok jutnak át az ellenőrzésen, hogy ihajj..
-
Munkára + netes/filmezős géphez kellett a cucc.
1) min. 27", de inkább nagyobb
2) legyen rajta legalább három bemenet, amiből az egyik egy DisplayPort, a másik HDMI, ha D-Sub is van, csak plusz pont (ezen van mindhárom + még egy DVI-D is, bár e helyett jobban örültem volna egy második HDMI-nek)
3) IPS
4) min. 75 Hz
5) 1080p+ (nézegettem 29"-os ultraszélest is)
6) FreeSyncEzt mind tudja az AOC, ráadásul 8 bit + FRC és az input lagja sem ultramoslék. Ennyi pénzért ez nagyon sok monitor szerintem.
-
Sok évnyi 27col,1080p és 60hz után tavaly feljebb léptem kicsit es AOC-t vettem. 1440p, 32col, 75hz, IPS. Mindezt 66000Ft 3év garival. Szerintem ennél jobb ár/érték/tudás nem nagyon van a piacon.
-
MeszesKPT
őstag
Némelyik AOC elég jó ár/érték mutatóval rendelkezik (mint az #5-ben linkelt is), de mivel már volt negatív tapasztalatom a márkával, elvesztettem a bizalmamat velük szemben.
-
DEJVID
őstag
D-sub 2020-ban...
-
NorbixD
tag
Nálam egy Lenovo ThinkVision P27h szolgál már több, mint két éve. Ahogy elnézem a piacot esélyes, hogy most is ezt venném, eddig hibátlan. Főleg munkára használom, ritkán játszok.
-
aoc-q3279vwfd8
Nekem is ez van, bevállt.
Érdekes mód ez a 3. monitorom, és egyedül ezen valahogy a fullhd nem látszik elmosódottnak. -
-
Chaser
legenda
24" fhd@60hz tn 21ms input laggal 40e ft-ért 2020-ban ( : sztem nem vagyok kotsog' ha azt mondom, az üljön előtte még 10 évig innentől, akinek "tetszett"
45-6e-ért vettem 27" fhd ips philipset - normál bolti ár -, igaz a ppi kisebb de a méret nagyobb - ami nekem kicsi volt -, viszont brutál jó színei voltak, srgb 120% körüli értéket adtak rá, papíron fs-ses, gyakorlatban nekem nem sikerült összehozni - de lehet én voltam béna ( : - -
NandoXXL
senior tag
Miért nem azt a csuda szép Dell-t vetted?
https://prohardver.hu/teszt/dell_monitor_se2417hg/dell_se2417hg.html
Oda írtátok hogy tetszett, ejnye bejnye. -
-
-
Chaser
legenda
én nem de nem is fogom, ák tele van pixelhibás aoc monitorokkal, de monitoros topikbn is mondta valaki h talán az 5. példány lett hibátlan, és volt egy nagyon durván pixelhibás 100e ft kategóriás, vmelyik 32" 144hz va, valami 20 pixelhiba rémlik és foltok, ergo meo ott nincs - nem véletlen olcsóbbak a konkurenciánál, sztem panelekből is a "b" kategóriásat veszik -
nem mintha lg-vel olyan remek tapasztalatom lenne, ott is 100e ft kategóriás monitoron két olyan folt volt, hogy azt értelmes meo nem engedi ki a gyárból - pixelhiba az nem volt rajta, de olyan foltokat még életemben nem láttam semmilyen lcd-n -JoeYi
sztem a bb-től nagyon messze van, nem véletlen kerül annyiba, egyáltalán nem estem hanyatt attól a paneltől, és ahogy olvastam random panelekkel szerelik, egy nyomorult vesa sincs rajta -
Televan74
nagyúr
AOC -nál úgy látom a szemét kisöprése zajlik.Nem kellene egyik sem.
-
JoeYi
őstag
még mindig ez a bestbuy: https://ipon.hu/shop/termek/aoc-q3279vwfd8/1668169
-
hemaka
nagyúr
Ezeknél az olcsó ips monitoroknak általában a glow a legnagyobb bajuk. Meg kell várni a teszteket, ha nem csak munkára kell.
-
Viktor77
titán
"éjszakára pedig a kékfényszűrő húzta be a strigulát a jelenléti íven" Mekkora!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Semmi világmegváltásra nem kell számítani, de jó hazai árazás esetén jól fogyhatnak az újdonságok.
- SAMSUNG (LS32DG500EUXEN) 165HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest