- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz oraihunter #2 üzenetére
Már évekkel ezelőtt eszébe jutott pl a Belineának... volt is egy ilyen LCD-m.
-
ronson
őstag
Épp most akarok akarok, venni monitort a UK-ben és most nagyon megcsábultam a miracastos felé. Jól jönnn a Surface 2-höz. Eddig 27"-ban gondolkodtam, de hétvégén nézegettem a 27" monitorokat, de a FullHD felbontás nagyon gáz rajtuk, WHQD -re meg nem akarok az éven költeni. Lehet mégis 24-es lesz helyette.
-
Shifty01
aktív tag
Nekem van 1 tn paneles 23 es fHD monitorom nagyon szep keppel jo fenyerovel erintogombokkal
Ultra vekony a szema vm 23xx google megtalalja. Ezt olcson szereztem 20 ert teljesen megerte
Kulfoldon vettem nem tudom mennyi boltban
Eurobol atszamolva akkor 22 t fizettem erte.
Szerintem ha monitort veszek akkor vagy ilyet vagy asust veszek -
Feketelaszlo
senior tag
válasz oraihunter #2 üzenetére
Hely szűkében elég sok ember pakol dolgoakt a monitor talpra vagy közelébe, ezért én erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez mennyire vállik be a gyakorlatban. Ha üveg vagy valami műanyag felületre kerül, esetleg fura rezonanciák is előfordulhatnak.
-
Abyssus
csendes tag
Jó kis monitor, ez a talpba épített hangszóró nem rossz ötlet, de ez a magasságát is növeli az eszköznek. Akinek kicsi a hely, és/vagy nem hallgat sok zenét, nem játszik, annak viszont tökéletes.
Bár aki egy 24-es FullHD monitort vesz, az nem hinném, hogy a beépített hangszórót fogja használni -
kirukris
tag
-
tomistarkapi
tag
Fap-fap-fap
-
oraihunter
aktív tag
"előnye a talpba épített ONKYO sztereó hangrendszer"
Ez nem is hülyeség. hogy nem jutott ez senkinek eddig az eszébe?[ Szerkesztve ]
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
jjeahh
nagyúr
jók ezek az AOC cuccok? sok ips monitorjuk van olcsóért, és jól is néznek ki...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest