- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Fasza ez a dolog!
Nemrég vettem Antec Twelve Hundred házat, de erősen gondolkodtam, hogy inkább egy TechStation-t vegyek [link].
Tök egyszerű a szerelés, úgyis mindig szarakodok vele valamit, és mivel fontos a jó tuning, a hűtést is egyszerűbb megoldani.
Valami ilyesmit akart az Antec is csinálni, és úgy néz ki sikerült is, sőt, sokkal design-osabb lett, mint az előbbi puritán TechStation.Én most jó idejig nem fogok házat cserélni, mert a mostani istenkirály, de szívesen kipróbálnám ezt a "házat". Viszont a gép közelébe tilos enni vagy inni. Ki is ragasztanék ilyen áthúzott fagyi meg udítő matricát a szobám ajtajára!
Állatok melegedőhelyeével kapcsolatban. Most nyáron egyik reggel bekapcsoltam a gépet, és furcsa kerregést hallottam. Aztán meg pár láb és 1-2 szárny távozott a tápegységem hátuljából. Utána próbáltam "összerakni" a képet, és rájöttem, hogy valszeg egy szitakötő volt, aki éjjel berepült az ablakon, és a tápegységem belsejében talált magának megfelelő hőmérsékletű pihenőhelyet! Hát, szegényke nem járt jól........
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition