- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De, így pontos, a PC-s játékokat csak streameli, ill. olvastam azt is, hogy a PC-t rajta keresztül át lehet játszani tévére. Ha így nézzük, ez önmagában tényleg nem ér semmit
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy az érintőképernyőre írt Android játékokat hogyan lehet játszani tévén, kontrollerrel. Gondolom sehogy, a konzolt taperolod és az jelenik meg a tévén.
-
A Shield is ráköthető a tévére, az csak előnye, hogy hordozható is, van képernyője, stream-képes, hangyányit jobb teljesítményre képes, játszható rajta Android / PC / TegraZone játék, szóval lényegében mindenben jobb, mint az Ouya. Az árát kivéve, amit még nem tudni, de saccra min. 2x-ese lesz az Ouya-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest