Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
llaszlo
Ezt az értékelést különösen nagyra értékelem, ismerve kritikus hozzáállásodat a dolgokhoz.
Igyekszem, hogy a folytatás is jó legyen. 
luw2win
Ez az ébresztő engem még soha nem hagyott cserben, remélem, Neked is beválik majd. Lesz folytatás.

qqcqqc
Nekem az Astro jött be legjobban, azért írtam azt, de mint láthatod, ott van az ES File Explorer is. Ebben a cikkben olyanokat akartam írni, ami mindenkinek jó lehet, ezért nem kerültek bele pestieknek való alkalmazások (SmartCity helyett BpMenetrend, mert a SmartCity fagy, Cirka), az a következőben lesz. Tudomásom szerint a Doc To Go normális neve Documents To Go, az pedig benne van a cikkben. A Barcode Scanner benne van, a MixZing pedig a szórakoztató cikkben lesz, mivel oda tartozik.

gyuszmó
Örülök, hogy tetszik.

petipetya
Köszönöm, ismerve a fórumon szereplő hozzászólásaidat, nagyon nagy dolog, hogy ilyesmit írtál.
Eltaláltad, tényleg elég sokat szoktam segíteni kezdőknek priviben is, ha megkeresnek. 
student
A "Rootolt telefonokhoz" című részben van az AdFree.

dedike
Köszönöm, igyekeztem megfelelni az elvárásaimnak.

svili
Szerintem sem okos dolog tőlük, de hát ők tudják.
Köszönöm. 
<Adamsky>
A szórakoztató progis írásban lesz Neked ceruzarajzos cucc.
Filmezés szintén a következő cikkben, és a MoboPlayer lesz a kiemelt filmnéző progi. 
Joe.36
IGO nincs androidra, tehát nem lesz benne a cikkben. A többi, amit írtál, egy másik cikk témája. Ezek itt hasznos programok, az, amiket írtál, a szórakoztató részhez tartozik.
blcd
Igen, de ha le tudod tölteni, akkor biztosan menni fog. Olyan progit nem enged letölteni a Market, ami nem megy a telefonodon.
Capricornus
A MenetrendDroid benne van a cikkben, a többi progi, amit írtál, egy másik cikkben lesz.
Egy olyat írtál, ami eddig nincs benne, azt megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igyekszem, hogy a folytatás is jó legyen. 

Köszönöm.