Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Én inkább valami olyasmit vennék az iPod Touchomhoz mint amit a SE régen nyomatott a telóihoz, pl ez:
Szerintem ez brutál jó megoldás lenne, csak senki sem csinálta még meg.
-
sanyi0321
tag
Ez mekkora ötlet
-
Xaels
félisten
Arra utaltam, hogy ez szinte 100%-ig alkalmatlan szifonhoz. Te jöttél a szifonnal, hogy neked felesleges, mert jól tudsz nélküle is játszani, de ezt nem is i4-hez tervezték, hogyha kéne is akkor sem tudnád használni érdemben.
Attól még megnézném hányan veszik meg i4-hez aztán esnek orra
-
Probber
őstag
Ötletes, hasznos kis cucc és még szép kerek ára is van ennek a darabka műanyagnak.
-
Xaels
félisten
Azért megnézném ezt, hogy rakod szifonra xD Szerintem igencsak kitakarná képernyő nagy részét a tapadó korong...
iPad-re okos ötlet, ez a megoldás szinte adja magát, de játékra még mindig nem az Alma kütyüit választanám. Túlságosan casual az irányvonal számomra...
Drachos: irónikus vagy sem, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy a D-pad igencsak tud hiányozni a játékokhoz, mellesleg ezzel a megoldással nincs kilőve a maradék képernyőn való taperolás.
-
drachos
tag
Csak én látom a dolog iróniáját? Itt az érintőképes irányítás, rakjunk már rá gombot, mert úgy jobb
-
GALARDO
addikt
Ez jónak látszik, se nekem fölösleges lenne mer én enélkül is jól tudok játszani szifonon.
-
sp@rtan
senior tag
Jó ötlet
-
Rebell
senior tag
Gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest