- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spirit007 #11 üzenetére
Pedig de, már évekkel ezelőtt volt ilyen.
Amúgy nem annyira meglepő a dolog valóban. Főleg, hogy már egyre kevesebben is gyártanak ilyet.
-
-=MrLF=-
senior tag
Egyetértek, én egy Nokia 3310c nyúzok, az okostelefont nem tudnám mire használni.
Abban a napi 2xfél órában amíg utazok és nem ülök egy 24" monitor előtt, nincs szükségem net elérésre.
Nekem inkább a buta telefon + 7-8" 3G tablet lesz a nyerő szerintem, ha lesz rendes árú/adatforgalmú mobilnet. -
Archer
őstag
Azért egy olyan felmérésre kíváncsi lennék, hogy ebből hányan használják ki ténylegesen egy ilyen telefon tudását... Facebookozást meg egyéb ilyen sz@rságokat látok lépten-nyomon de úgy gondolom, az eredeti koncepció nem ez volt. Az meg, hogy saját magukat szúrják tökön az olyan környezetben dolgozók ezekkel, ahol egy hagyományos telefon százszor praktikusabb lenne, csak azért, mert a Jóskának meg a Pistának is ilyen van, meg már amúgy is kapni olcsón, meg ez a trendi, hát hajrá. Lehet, hogy 2014 van, de még mindig a kőműves építi a házat, a festő festi le a falat, a kerítést meg a lakatos hegeszti össze...
-
spirit007
senior tag
"más viszont nem csak telefonálásra szeretné használni"
Így van. Én pl . sörnyitónak is szoktam a Nokia6500-ast.
Ehhez viszont jelenleg még egyik okos telefon sem nőtt fel... sajnos ilyen butácskák.Cikkhez:
Külön gratulálok a 200M amerikainak aki önként vállalta a pórázt és még fizet is érte.
Így legalább nem kell a bőr alá ültethető chip témával foglalkozni az elhárításnak. -
-
APONE
tag
Végre egy okos ember: Vladi!!
Mint ilyen 7600 Gses Emesék!! :
-
APONE
tag
Így igaz csak a buta telókban lehet bízni....
Én teljesen feleslegesnek tartom az okos szar telefonokat!! Nokia 2760 van már 8 éve és 1hétig bírja az aksija!! tökéletesen megfelel nekem, még legalább 8 évig nem fogom lecserélni az biztos!!
Amúgy több okból sem fogok vásárolni ilyen szarokat!!
1. drága, túl vannak árazva és nem érnek annyit, a fizuk meg a béka segge alatt vannak Magyarországon!!
2. nincs kedvem naponta tölteni (a mostanit max hetente kell)
3. két évre nem vennék olyan 12 év jobban hangzik csak a birkák cserélik évente!! nincs kedvem azért pénzt adni, hogy a gyártól később a frissítésekkel kapcsolatban leszarják a fejem!!
4. nem fizetnék arra is nettet van elég fizetni való így is!!
5. a telefon telefonálásra való!!
Egy másik fórumba írta valaki hogy akinek nem kel okosteló az maradi és nem nyit az új dolgok felé!!
Ezt hülyeségnek tartom mert hiába nyitnék az új dolog felé ha a fizetések sem nyitnak, mert már 15éve ugyan az a szar kis béreket adják!! És soha nem lesz ebben a csóró országban jobb!!
-
-
vittorio7
őstag
Ez nem meglepő hír.
-
r-chee
őstag
Csak a buta emberek maradtak meg. Hihetetlen, hogy a telefon lekörözi az embereket az evolúcióban
-
Psych0
őstag
gyakorlatilag elltűnt a kazettásmagnó is... ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Idén 1,2 milliárd új okostelefont adhatnak el világszerte. Ez majdnem 20 százalékkal több, mint tavaly, de így is lassul a piac.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest