- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nekem se. Elviszik a selejtet, nekem meg marad utánuk a második szériás, jóval kisebb hibaszázalékú, és már biztosabb software-es háttérrel támogatott vga, használható hűtővel, olcsóbban.
Én direktbe kivárok... Ha kiforr a 290X, akkor mehet a CF. Ha nem, akkor vagy beérem egy 280X CF-el, ami húzva már elég lehet 3 monitorhoz, ha nem, akkor 780-as lesz SLi-be, mivel azok ára is kezd igen jól alakulni.
westlake: Ezekkel az első szériásokkal mindig gond van. 7970 megjelenésekor is a többséggel volt valami probléma, egy részük elhalálozott, vagy csak simán nem működött megfelelően. Ahogy nézem, a 290X-el is elég nehezen indul a dolog, topicból kiindulva eddig 50%-uk kukás.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
-
MPowerPH
félisten
Több oldalon is olvastam, hogy az AMD mostanra készült el a végleges driverrel, ami nagyot javít a teljesítményen, így a megjelenés nov. 5-re tolódott.
Na most ez annyiban érdekes, hogy rögtön a teszt után elérhetőek is voltak, viszont mindegyik 500 font, vagy a fölött. Mostanra ellenben megjelentek az oldalon 420-430 font körül pre orderben ugyan azok, amik 500-ért is kaphatóak, vagy azok voltak.(már alig van elérhető darab) Tegnap voltam a shopban, és rákérdeztem. Azt a választ kaptam, hogy nov. 6 szállítással tudják ígérni, ha megrendelem. Tehát akkor mégis van benne valami...
Abu, tudnál adni felvilágosítást erről?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
"Az árakat pedig hagyjuk már...engem csak a teljesitmeny resze erdekel,"
És megvan a 6-os lottó előző nyertese.
Szerintem meg igenis fontos az ár, mivel az NV-nek most kicsit több mint 100k-val csökkentenie kell a Titan árát, ezzel együtt pedig az egész felső kategóriás termékpalettájukat újra kell árazni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Na, már meg is jelent a scan kínálatában, az ára is annyi, aminek be lett harangozva+BF4. Abszolút best buy, csak meg kell várni, hogy jöjjenek a speckó variánsok.
Egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg bennem. 290X, vagy jobban megérné egy 280X CF? Árban a 280X párban is 'csak' 430 font(148k) körül van.Egyébként 100k-val olcsóbb mint a Titan... Öhm, abból már veszel egy komplett, középkategóriás vízhűtést.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Ha az említett áron kerül a polcokra, akkor az elég csúnya fricska az NV-nek. Kíváncsi leszek.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Mindent a StreamSharkról!
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest