Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raymond

titán

válasz Abu85 #15 üzenetére

"a másik: nincs pénz drágább, nagyobb kijelzővel szerelt notira"

Na ez az ami berakja a csavarhuzot a kullok koze. Mert ez a csoport a bemutatottat sem fogja megvenni. Ahogy mar irva vala (az eredeti errol a platformrol szolo topicban?) is, a piac tele van €400 es €600 kozotti komolyabb sebessegu es nagyobb kijelzoju notival.

• .mf

veterán

válasz Abu85 #15 üzenetére

Igen, szerintem nem csak lesz, hanem már van is, és nem csak a kijelző. A tegnapi cikkben is leírtátok, hogy a jelenlegi Atom szett $46 (1000 db-nál) -- szerintem ez is legalább 10-20 dollárral olcsóbb, mint egy AMD szett. Továbbá az Atom nem igényel hőcsöves-hűtőbordás hűtést, az eddigi netbookok iszonyatosan primitív hűtéssel is elboldogultak -- újabb pár dollár. Kisebb ház -- még néhány. Nincs ODD - még néhány. Szerintem jócskán alulbecslem, ha 50 dollárt mondok, pedig ezek még csak előállítási költségek...

Kíváncsi leszek arra, hogy az AMD végül milyen áron fogja ezeket kínálni. A netbookok is olcsóbbnak voltak beharangozva, és szerintem mire a boltokba kerülnek, ezek is drágulni fognak. Lehet, hogy a mostani túlárazott luxus-netbookokkal árban versenyképes, de mire piacra jut, még elég sok dolog történhet:
    - az Asus olcsóbb Atomos netbookokat ígért be
    - lehet, hogy a gyártók végül kiharcolják néhány korlátozás feloldását, és lesznek 11-12-13"-es, WXGA felbontású, de Atom-alapú gépek (Dell mini 12 már most is kapható (sajnos csak Amerikában), Asus S121 hamarosan érkezik)

Új hozzászólás Aktív témák