- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát nagyon off,de most a GTX van benn és nagyon úgy néz ki az is marad meg még ha sokat bukok is rajta.Sokat javultak a driverek tényleg erősebb is mint a GTX de valahogy ez a játékokban nem jön ki pl pont e miatt a min35fps miatt... azonos beállítások mellett jobban teljesít a GTX.ráadásul amit visszakaptam még jobban megy mint az elődje... (azt hozzá kell tennem hogy mindkét rendszert a maximum tuning mellett használom).Azt hiszem elkészítem elsö logout-os cikkemet a témáról... GTX vs CFX vagy valami ilyesmi
-
TTomax
félisten
Igen igazad van,ez sosem látott dömping...és most akkor vegyítsd a két gyártó alsósközép,közép,felsöközép.meg mit tudom én milyen hasonló ár/érték tudású VGA-it és akkor tényleg nem is tudod mit vegyél,oda lyukadsz ki hogy semmit,majd ha jön a következő generáció akkor majd azt.Meg lehet nézni a PH! tendenciát is...
(#52) Dare2Live
Ez igaz csak sajnos CF-be kell a min35fps hogy ne lásd darabosnak amig egy single vga-nál 25 is elég.. ez a 4770Cf is csak papiron olyan szép de akinek volt/van az szabadul tőle...(#55) tzsolesz
Olvass vissza az alattam hozzászólok is a HD5XXX-et várják...ez van nem vagyunk vevők a 85. rókabőrre ami 5-10%-al gyorsabb...
-
mephi666
nagyúr
én inkább elvagyok most azzal, amim van és majd ősszel cserélek... vagy jövőre, amikor már lesz talán gt300as széria vagy hd5000-es... (addig nem adna annyi pluszt egyik kártya sem, hogy megérje cserélni...) majd az akkori állás dönti el, hogy mi lesz... most meg aki vacillál, hogy gépet akar összerakni és mi legyen? az vegye meg mondjuk olcsóért a 4770-et vagy a 4830-at... elmegy mindkettőn minden, aminek mennie kell... aztán még 1évet is kihúz vele simán... azt meg nyelje le, hogy idővel lemegy arra az árra a 4850/4790... informatikában (meg mindenhol) mindig így van, hogy amit megveszel, 2hónappal később annyiért már 1-2szinttel jobbat is kapnál...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A partnerek szerint hamarosan megérkezik a Radeon HD 4790.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest