Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Köszönöm a segítséget
Az alkalmazást sikerült beállítani, a Samun teljesen máshol volt, de meg lett, bár a multitaskot nem találom.
Számlapot nem a Zeppen keresztül tettem rá, hanem az általad korábban linkelt appokon keresztül, szóval az már meg volt, köszönöm
Nagyon hasznos, hogy belinkelted,nem tudtam, hogy vannak ilyenek is. Csak amiatt írtam azt, hogy a Zeppben már vannak árak, mert valaki nagyon elégedetlenkedett és emiatt vitte vissza ezt a szupi órát
Lehet, hogy kerékpározásnál kikapcsolom majd az elfordításra felvillanást, bár tény, hogy néha jól jön, csak fölöslegesen merül az óra.
erzol: azt pont kikapcsoltam, mert zavar, ha fölösleges ikonok vannak a notibarban
Viszont jelentem, hogy összeszokott az óra és a telefon és működik az, hogy ha a telefon kijelzője megy, akkor az órára nem mennek át az értesítések, szóval minden remek!
Egy dolgot vettem észre, hogy egyszerre kb 5-6 értesítés futott be az órára tegnap több alkalommal is. Ez nem tudom miért van, de belehalni nem fogok
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!
-
baitsee23
őstag
50000huf. A garancia 2-3 hete ketyeg. Az egyébként nem különösebben érdekel, mert számtalan Xiaomi terméket vettem már, többet külföldről is. Soha sem kellett őket szervizbe vinni. Illetve egy telót, de az én hibámból.
De lehet, hogy nem is ezt veszem, hanem egy másikat 45000-ért. Az bontatlan, csak nincs hozzá gari. Az Aliexpressről is rendeltem volna akár, de még itthon is van olcsóbban sok helyen. -
baitsee23
őstag
Köszi!
Azt honnan lehet tudni, hogy global verziós-e egy óra, ha még bontatlan a doboza? Rá van írva?
Találtam egy magánhírdetést egy 2 hetes óráról - nagyon jó áron. Azért adják el, mert nem tud magyarul - állítólag - de magyar (neves) webshopos vásárlás volt. Nem is használták egy percig sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnyerő minimalizmussal és sokrétű szoftverrel ugrik szintet az Amazfit – de hova?
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest