Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
-
Zotya84
őstag
válasz
gametofiton #61 üzenetére
Neked hányszor kell válaszolni? Mert már egyszer megtettem. Write only mód off kérlek.
De megismétlem, hogy ne kelljen keresgélned:
Itt teljes összehasonlítást találsz.
A leglényegesebb különbség, hogy az csak 2*8 szálon támogat CFX-et. Valamint 2vel kevesebb sata, csak 1 LAN van rajta.
-
Zotya84
őstag
válasz
gametofiton #38 üzenetére
Itt teljes összehasonlítást találsz.
A leglényegesebb különbség, hogy az csak 2*8 szálon támogat CFX-et. Valamint 2vel kevesebb sata, csak 1 LAN van rajta.
-
Zotya84
őstag
Ööööö... jó kérdés. Én sem sok embert ismerek ennyi hdd-vel, nekem is elsősorban a videófeldolgozáshoz kell, azért is cserélem a mostani procit, mert így csak uncompressedben tudok dolgozni, hogy csak egy lassú kódolást kelljen csinálni.
Úgyhogy ja, tényleg nem sok ember használja ki a sok sata-t.
-
Zotya84
őstag
Nekem. Most van benne 4 HDD, 2 rack, meg 2 ODD, és persze mind SATA-n, és ugye kell kettő a két eSatanak is...
Az Alu borda meg jobb hőleadó.
A COM, meg LPT port ma már szerintem lemaradhat, de ez így tökéletes megoldás: van is, meg nem is.
Meg még a cikkhez: kár hogy az első oldalon található kép a 790FX deszkáról van, nem a 790FXT-ről...
A két videokártyákat összekötő hidat meg mellékeljenek a videokártyákhoz. Nekem mindkettőhöz adtak.
-
Zotya84
őstag
Én még nem szedtem le a kék borítást, mert majd a komplett hűtőt fogom, amikor a VREGre is megjön a vizesblokk, viszont amikor levettem, hogy megmérjem mekkora is kell, a tolómérő hozzáért, és máris lett rajta egy pici karc.
- az bios újraindulásosdi meg egyéni ízlés dolga, ki hogy szereti.
-3dmarkra meg nem gyúrok...A cikk viszont jó hogy van, sokan fognak neki örülni, köztük én is, mert így előre tudom, hogy mit tud a deszka.
-
Zotya84
őstag
Nekem is ilyen lapom van, a héten rendelem meg hozzá a 2*2*2G RAMot meg a 955BE-t...
Végre egy deszka amin marad szabad SATA csatim...
Jól mutat, nekem egy apró bajom van vele: a bordákon levő kék fényezés elég sérülékeny...
A cikkhez: Szerintem, ha állítok valami fontosat (CPU-RAM-PCIe-Tuning) a biosban, akkor igenis induljon csak újra, mert akkor kapásból leteszteli a beállításokat.... A 3. x16 szerintem felesleges. A négy darab kábel tényleg kevés egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest